Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Unutarnje ograde za stubiste

nelitza77 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Tresnjevka u srcu, srce 2500 km sjevernije

Početno Unutarnje ograde za stubiste

Treba mi neki prijedlog dizajna i neki kontakt za izradu unutarnjih ograda za stubiste u kuci - npr. ja sam si zamislila metalni okvir i stakleni paneli al nisam nigdje vidjela nesto sto mi se svidja na tu foru!
    Inace, dobro dosli su i drugi prijedlozi, trebala bi biti modernog dizajna, po mogucnosti NE inox i drvo, i sto zatvorenijih stranica (panicarka sam zbog klinaca, bojim se da se ne provuku kroz resetkastu ogradu!)

nelitza77 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Pa da podignem (skuzih da sam malo fulala naslov - dakle, ograde za UNUTARNJE stubiste? Any ideas?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

skužila sam ja što ti hoćeš, ali teško je dati odgovor dok se ne vidi stan u cjelini.
    budi oprezna sa tim staklo-metal kombinacijama jer bi ti stan mogao početi sličiti na poslovni prostor.
    ako se ipak odlučiš za tu varijantu, pazi na vrstu stakla, da ne bi bilo proletavanja.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Hm... meni je drvo nekako najtoplije za stan, baš mi daje dojam DOMA. :/

nelitza77 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ne znam, meni se drvo nikako ne svidja,a osim toga stepenice nisu klasicne velike pa imam dojam da bi ih drvena ograda samo zatvorila i jos vise smanjila.
    A sto se tice da ce staklo i metal dati dojam poslovnog prostora - nas stan ce i biti djelomicno moj poslovni prostor (ha, ha jako poslovni, sa igrackama razbacanim po dnevnoj sobi i kreativnim neredom koji vlada po svuda jer ja ne volim spremati, a kucnu pomocnicu si jos ne mogu priustiti.)
    A znam da mi za takve ograde treba kaljeno staklo (skuuupo!) tak da ce to za sada vjerojatno ostati sam na "zelje i pozdravi" (npr. fora mi je onakva ograda kakve su sad na tramvajskim stajalistima u Zg i sve si premisljem da dodjem po noci i otpilim si kolko mi treba! )
    ma pitam jer po svim tim casopisima za unutarnje uredjenje koje sam listala nemaju bas neki reprezentativni izbor ograda pa ak netko ima kakvu ideju za koji katalog...
    i Apri jel ti izlazis na teren tj. moze li okvirna cijena na pp (stvarno nemam pojma kak stoje tarife strucnjaka za uredjenje - citaj "interior design by sam svoj majstor" cime ce rezultat biti, kako bi rekao jedan moj prijatelj, vrlo vjerojatno eklektican (

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •