CITO ti je super. Odvrti godinu dana prirodnjaka iz mjeseca u mjesec, pa ćeš vidjeti kako vam to ide i kako to uspijevate financijsko-logistički ukolopiti u život, ako i ne bude uspjeha, možda ćeš bit spremnija prelomiti za donaciju, teško je prelomiti donaciju čisto psihološki, ako se ne proba nešto drugo, koliko shvaćam. Dobar volumen jajnika je dobra vijest. Mamin gubitak menge u 40.-toj vjeorjatno utječe na tvoje probleme, mislim da je preuranjena menopauza jedna od stvari koje se nasljeđuju. Vezazno za "zadnju js", ne radi se tu, ako dobro shvaćam, on ono zadnjoj js, pa ide giljotina i onda više nema. Samo je bitno teže postići i održati trudnoću, ali to je, ako dobro shvaćam, ipak nešto lakše ako ti je 36, nego 40+, jer se onda radi i o kvantiteti, a ako se i ne radi o kvantiteti, često se radi o kvaliteti. Konkretno, kod mene je AMH još super, ali što mi to vrijedi - ja dobivam u stimulacijama u dobi od preko 40 godina 21 stanicu, 16 stanica itd, u najboljem sam labu (Maribor), u zakonu koji nema ograničenja oplodnje i zamrzavanja (slovenski), ali nemoš' kontra godina, to fakat teško ide.
Sretno, na kraju je sreća najvažnija!