Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2444

Tema: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2019

Početno

Hah ma samo volim cetvorke. Ugl da, mozda imam 31 ali sam blize zeni od 40+ godina po zalihi jajnih i fsh koji mi je zadnji put bio 25. Tocno me strah kakvi ce mi sad biti hormoni kad opet budem vadila. Moje prvo iskustvo sa privatnom klinikom ali preko hzzo je bilo to da su mi odmah sugerirali donaciju sto je van pameti ako jos imam redoviti cikus i koliko toliko jajnih stanica.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj majic44 prvotno napisa Vidi poruku
    Hah ma samo volim cetvorke. Ugl da, mozda imam 31 ali sam blize zeni od 40+ godina po zalihi jajnih i fsh koji mi je zadnji put bio 25. Tocno me strah kakvi ce mi sad biti hormoni kad opet budem vadila. Moje prvo iskustvo sa privatnom klinikom ali preko hzzo je bilo to da su mi odmah sugerirali donaciju sto je van pameti ako jos imam redoviti cikus i koliko toliko jajnih stanica.
    Nije ti to van pameti, ali nije niti van pameti da pokušavaš prirodnjake. Načelno i teoretski, ti imaš malo jajnih stanica, ali su, nadajmo se, OK kvalitete jer si mlada i to ti puno bolje zvuči nego 44 godine i loš AMH i FSH (osim ako nisi dospjela do tog lošeg AMH i FSH zbog neke operacije jajnika, žestoke endometrioze itd.). Zapravo, mislim da je najmanje smisleno stimulacija, ali probaj 2-3, vremena imaš, probaj se za to ogrebat državno da još ne plaćaš te gonale itd. privatnicima. Imam i ja redovni ciklus, imam 50, ali šanse za trudnoću su mi nikakve - imam dijete iz IVF-a iz Maribora, moja je dijagnoza bila idiopatija (razlog nepoznat). Ja ovdje samo koji put poškicnem dat savjet nekom tko je tek u početku, ne pokušavam zatrudnit u 50.-toj . Sretno!
    Posljednje uređivanje od ina33 : 23.12.2019. at 13:52

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •