Citiraj sweety prvotno napisa Vidi poruku
Sad mi je nekao žao što nisam jutros odmah postavila pitanje kada se spomenulo donaciju.

Evo ovako, Ina i Spodoba, vas dvije imate već po jednu curicu, isto kao i ja, sve su i isto godište.
Pa me zanima, da li biste vas dvije ili bilo tko tko ima već jedno dijete i muči muku da dobije još jedno, da li bi ste išle na donaciju stanice ili pak usvajanje djeteta u svrhu proširenja obitelji?
Ili biste pak čekale i onu zadnju JS da sazrije?
One koji nemaju niti jedno djete, ne bi htjela gnjavit ovim pitanjem, imaju preveć drugih briga.
Išla bih na donaciju sutra da je to više društveno prihvaćeno u Hrvatskoj, kao što bih i posvojila sutra, da nije toliko komplicirano i ne zahtijeva toliki angažman (svakodnevno telefoniranje, tolike male šanse da se posvoji, roadshowi po CZZS-ovima, dodatni benefit izbjegavanja svih rizika rađanja u dobi 39+, uglavnom na genetiku mislim). Nije rečeno da neću ni jedno ni drugo. A propos donacije, ja sam preotvorene naravi, i ta bi mi otvorenost radila probleme samoj sa sobom i djetetu. Ja na tu svoju zadnju koja će sazrijet - de fakto ne računam, jer ta zadnja može sazrijet maltene i u mojoj 60-toj, tj. zrila ona ili ne - isto je, sumnjam da će dat OK trudnoću. Moje pisanje na ovom topicu motivira činjenica da ljudi nekako budu što realniji u svojim očekivanjima a propos svega toga, to računam kao da sam nekom pomogla. Istovremeno, na taj način i pomažem sebi i čistim svoje misli i emocije i radim svoj neki realni exit put.