Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2444

Tema: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Može se i svoj ginekolog i slanje slike, ali to često dovodi do komunikacijskih problema pa načelno preporučaju pregled kod sebe.

Ali, koliko ja shvaćam - većina, i naših i stranih, traži UZV pregled prije započinjanja sa stimulacijom? Ili?

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Može se i svoj ginekolog i slanje slike, ali to često dovodi do komunikacijskih problema pa načelno preporučaju pregled kod sebe.

Ali, koliko ja shvaćam - većina, i naših i stranih, traži UZV pregled prije započinjanja sa stimulacijom? Ili?
    a to za pregled kod vlastitog gyna pitam jer se bojim prevaliti 700km da bi mi covjek rekao da je ciklus nepovoljan..zato.

e to bi bilo lijepo da se radi..ne bi onda gledala gdje da idem na IVF van DE
    ovi ovdje su misljenja da to nema smisla, u stilu sto donosi brojanje antralaca, ali i temu cisti ne vide tako dramaticno. ajmo reci da im je po tome draze prekinuti postupak ako krene po zlu nego unaprijed cekirati kakvo je stanje.
    Posljednje uređivanje od spodoba : 14.09.2011. at 16:14

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •