Kaae, baš je zanimljivo čuti iskustva iz nekog drugog svijeta. Vidi se koliko zapravo okruženje utječe na naš put do roditeljstva. Možda, samo možda, bi i ovdje doktori brže presijecali liječenja da su kod nas izvedive donacije/surogat majke/embrio adoption, i moguća brza posvojenja kao u US, a možda bi onda bilo pomaka i u ovom socio-kulturološkom prihvaćanju različitih načina osnivanja obitelji. A u ovakvim okolnostima i još uz relativno jeftine postupke, za očekivati je da će se duže vrtiti MPO priča.

Važno je da ste vi sebi u glavi posložili stvari i sami sa sobom raščistili što vam je prihvatljivo, što nije, što možete a što ne želite. Ja sam još na putu do tog prihvaćanja, ali s obzirom na sve okolnosti naginjem još kojem pokušaju.

Antralci - trebalo bi ih biti preko 10, najbolje ga guglaš AFC jer nisam sigurna odnosi li se to na svaki jajnik ili na oba. Ja ih imam po 1-2 na svakom jajniku, u 2 ciklusa kad sam ih gledala. Bijeda. Inače, mislim da je broj antralaca bitan za odluku ulaziti u stimulaciju ili ne, a što se tiče uspjeha kućne radinosti ne igra ulogu. Ispravite me ako griješim. Osim AFC bitna je i veličina jajnika i njihov izgled. Moji su recimo manji od normale za dob, ali odstupanje nije veliko, i nisu "sasušeni", još.