Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2444

Tema: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    E, ovo sam baš provjerila s doktorom u Mariboru - on mi je potvrdio da ta teorija NE DRŽI VODU i da je besmislena, u okolnosti kad se gubi neka ogromna količina jajnih stanica svakim ženinim ciklusom, to da bi kao s par mjeseci na antibebi žene "prištedjele rezervu". Da žene to KRIVO SHVAĆAJU. I da se antibebi daju ili da umire cistične jajnike, ili da se uštimaju ciklusi (kod pacijentima opterećenim klinikama).

Znači - IZRAZITO NE - TO ANTIBEBI NE RADE. Antibebi ne mogu sačuvat rezervu, niti boostat broj antralaca.

Boostanje broja antralaca - neki su pokušaji s testosteronom ili BHCG injekcijama. Opet, promatrano laički sa strane - to je više ranga... iskreno... vitex angus mace marulje i takvih stvari. Isto kao i dhea. Ne pomaže nešto, to je rubrika, za sada - utješna terapija. U mojim očima. U spodobinim - možda pomaže . Spodobo, ne ljuti se, znaš da se ovdje svi prihvaćamo i volimo sa svim našim uvjerenjima .
    hvala bogu da u da ovdje mozemo iznijeti razlicita misljenja/stajalista i opet se voliti
    za odredjene alternative postoje studije. sto se tice dhea, postoje studije koje govore o uspjesnosti, a postoje i one koje to pobijaju. i sto sad? meni je to osobno varijedno pokusaja jer nisam iskusila neke nuspojave. slicno je i s L-argininom. ovo zadnje kao nuspojavu ima ubrzanje metabolizma..sto je sve. sve u svemu, ako mi ne pomogne, nece mi ni odmoci. moji hormoni su uz uzimanje DHEA vise nego dobri. to mi je nekako smjernica.
    slučajnost ili ne, od ovih krzljavaca koji su punktirani, niti jedan nije bio nezreo. da li bi i bez 'dopingiranja' bilo tako, ajdontnow . slaba stopa oplodnje moze ici na racun kromosomski losih stanica ili kako luci kaze vrlo vjerovatno na racun loseg tajminga.

a glede antibejbi, ma pratila sam na prvoj strani tu diskusija, ako sam razumila da je to samo pokusaj, nista pouzdano. eh sad..mislim, dobro si rekla. postoje zene koje untoc tome sto su godinama uzimale kontracepciju imaju losu rezervu. da je po tome, bile bi plodne zbog sacuvane rezerve do mirovine.

@Charlie
    taj slobodni testosteron ti je nizi vjerovatno zbog niskih rezervi..ako se ne varam je tako.
    dhea meni ocito nije utjecao na testosteron u nekoj mjeri. nakon 7-8 mjeseci uzimanja mi je testosteron bio normalan ali na nizoj skali. kakav bi bio bez, pitanje je sad. a kad smo vec kod (prirodnih) alternativa, maca bi trebala dizati testosteron..
    Posljednje uređivanje od spodoba : 16.09.2011. at 09:38

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •