Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2444

Tema: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj spodoba prvotno napisa Vidi poruku
    ma gle, da je po autosugestiji, onda silovane zene nikad ne bi iznijele dijete zaceto u tom aktu, zar ne? ili žene koje zatrudne u one night standu..kao što je moja frendica..ok, psihoanalitičari će reći da je ona to podsvjesno željela..haha..dijete je svako abortirala, however..
    ni priče o opuštanju meni ne drže vodu, o tome smo čakulale na drugom mjestu..moja cura je začeta kad sam imala jako puno stresa u obadvije faze ciklusa. po tome se ne bi trebala ni roditi.
    turi ti svom mužu literaturu o preuranjenoj menopauzi, mozda bi to trebao proučavati
    stres - poviseni prolaktin tek tada ometa fertilnost kad zbog njega izostanu ovulacije, tako mi zadnji put rece dr.L..
    nije rečeno da se ne može desiti prirodno, ako dovoljno dugo 'vježbate', ali ne mora..da si 30, možda bi bilo prostora za opuštanje..
    Eto da i ja potpišem spodobu . Mislim - kad bi bilo sve u opuštanju, bilo bi dovoljno kljukat se serotoninom, roknut se s nečim, pa ispreskočit čitav taj "rad na sebi" u smislu psiho-sugeriranja, kemijski si nešto izsugeriraš, kad bi to bilo rješenje. Doduše, meni i običan utrogestan izazvia you, rastafariman efekt. Ja sigurno sa svakom ciklusom u drugom dijelu mislim - a možda je i meni čudo. I to je sve normalno. Ali, da baš računam na to u smislu da djelujem - nope.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 16.09.2011. at 13:57

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •