Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
ne znam nije je bilo samo u 2 najmanja folikula je bila j.s.
Kažem da folikuli definitivno nisu pukli nego su punktirani jedan po jedan gledala sam na UZV-u sve i slušala kako dr. provjerava sa sestrom nakon svakog usisavanja dal je prošao folikul i dok nisu svih 8 punktirali nisu stali dakle još jednom tvrdim da nisu popucali u to sam sigurna!
No pustimo ovo za sada očito je da nećemo doči do nekog odgovora koji bi zadovoljio sve
Vadila sam E2 na dan štoperice i ukazivao je na 7 zrelih j.s.
Znam da sam bila u ful stimuliranom sa suprefactom a kao što smo već utvrdili više puta na ovom na forumu u slučaju da si u punom stimuliranom sa suprefactom ili decapeptilom folikuli ne pucaju, zato ujutro dr. ni ne gleda na UZV dal su još svi na broju.
U ful stimulaciji, folikuli se "blokiraju" od pucanja, upravo zato je i moguće doći do momenta da se veći broj folikula punktira (inače bi sami popucali i nebi bilo punkcije).
Ali ako se čeka predugo, onda se desi ovako, ili se punktiraju prezrele JS.
Brijem da ti je štoperica ili dana prekasno ili je bila preslaba, pa nije baš utjecala na ove velike folikule.
Činjenicom da je u najmanjima bila JS koja je aspirirana, a one su s obzirom da su bile u najmanjim folikulima vjerojatno bile nezrele, stvarno došlo do lošeg tempiranja, što ne mora biti doktorska greška, već je slijedom okolnosti bila takva reakcija organizma.