Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2444

Tema: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku

Ali dok to ne dočekam da vas pitam jedno pitanje u zoni "tešim se vešto": ako mi ciklusi uobičajeno šeću od 28 do 32...a ovaj (OK, zadnja 2) je iznimno došao na 25 a ja još s vađenjem kasnila po dan (jer su 3. i 21.dc padali za vikend)... koliko vrijednosti zbog toga mogu biti nepovoljnije? Kužite što hoću reć, kao što se ženama s dužim ciklusima savjetuje da dođu npr. progesteron vaditi kasnije, da li se onda ženama s kraćim savjetuje da ih vade ranije? Ili baš ne, jer upravo skraćivanje ciklusa jest indikator ulaska u "zlatno doba"?
    Evo da se i ja ubacim-negdje s 35 su mi ciklusi došli na 25, 26 dana (s 28), sa svim urednim nalazima, s urednim ovulacijama pomaknutim na 11., 12. dan, ali razlika je u tome da je svaki bio takav, a sporadično je normalno (1-2 ciklusa godišnje). I da, jednom sam vadila hormone 6. dan (s takvim kraćim ciklusima), i bili su svi prekrasno savršeni. Čekamo tvoje vijesti kad obaviš razgovor s MPO specijalistom!
    Posljednje uređivanje od mare41 : 11.11.2011. at 12:42

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •