Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2444

Tema: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Čekam Mirnu da se javi, pa ćemo vidjeti što i kako dalje.

Da, AMH kao i ostale pretrage sam radila u Breyeru; naravno da sam prvo nazvala njih i pitala je li moguće da su zamijenili nalaze/pomiješali uzorke. U svakom slučaju u ponedjeljak ću ponoviti AMH u Vinogradskoj. Ne znam kolika je cijena, u Breyeru je 600 kn, ali sad mi je to stvarno irelevantno.

I da, odmah sam preračunala na 7,81; stvarno zvuči bolje

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj BigBlue prvotno napisa Vidi poruku
    Čekam Mirnu da se javi, pa ćemo vidjeti što i kako dalje.

Da, AMH kao i ostale pretrage sam radila u Breyeru; naravno da sam prvo nazvala njih i pitala je li moguće da su zamijenili nalaze/pomiješali uzorke. U svakom slučaju u ponedjeljak ću ponoviti AMH u Vinogradskoj. Ne znam kolika je cijena, u Breyeru je 600 kn, ali sad mi je to stvarno irelevantno.

I da, odmah sam preračunala na 7,81; stvarno zvuči bolje
    Draga BigBlue, u Vinogradskoj je vađenje AMH jeftinije od Breyera i ako se ne varam, mislim da je nešto malo manje od 300 kuna. Ne sjećam se više točno, ali mislim da sam ti dobro rekla. I da...antralci su važniji od AMH. Oni se gledaju početkom ciklusa. AKo sam nešto krivo rekla, neka me netko ispravi. Želim ti puno uspjeha .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •