Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2444

Tema: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Acitam sretno!!!!
    Inace moj AMH je svega 1pmol/l i dobijem 2-3 stanice na Klomifen-Menopur, kao i na punu stimulaciju. Prva trudnoca prije 3g je bila iz dugog protokola s Gonalom (iz 3 js i 2 oplodjene), a ova sad iz Klomifen+Menopur (3 js, opet 2 zametka).
    Tako da, i s niskim da nizi skoro ne moze bit AMH ima nade.

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

s obzirom da sam se ovdje jadala i cvilila oko loših vijesti, red je da i s vama podijelim nešto dobro.

obavila pregled kod ginekologa koji mi je rekao da apsolutno niti jedna vrijednost (nalaz hormona, UZV, pregled) ne ukazuje na ono što kaže AMH i sumnja u interpretaciju nalaza (kojeg sam btw ponovila, pa sad čekam).
    pogledala sam svoje UZV nalaze (od prošlog mjeseca) i tamo lijepo piše dimenzija jajnika (3,02x2,02 i 3,47x1,74), CL (žuto tijelo?) i antralnih 6-8 obostrano. pošto je ultrazvuk rađen trinaesti dan ciklusa, ja sam si to laički ovako prevela: dimenzije ok, ovulacija je bila, ostalo je 12-16 antralaca (znači da ih je u početku možda bilo i više), što je mislim sasvim pristojan broj.

možda krivo tumačim, ali ovako mi zvuči sasvim dobro

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj BigBlue prvotno napisa Vidi poruku
    s obzirom da sam se ovdje jadala i cvilila oko loših vijesti, red je da i s vama podijelim nešto dobro.

obavila pregled kod ginekologa koji mi je rekao da apsolutno niti jedna vrijednost (nalaz hormona, UZV, pregled) ne ukazuje na ono što kaže AMH i sumnja u interpretaciju nalaza (kojeg sam btw ponovila, pa sad čekam).
    pogledala sam svoje UZV nalaze (od prošlog mjeseca) i tamo lijepo piše dimenzija jajnika (3,02x2,02 i 3,47x1,74), CL (žuto tijelo?) i antralnih 6-8 obostrano. pošto je ultrazvuk rađen trinaesti dan ciklusa, ja sam si to laički ovako prevela: dimenzije ok, ovulacija je bila, ostalo je 12-16 antralaca (znači da ih je u početku možda bilo i više), što je mislim sasvim pristojan broj.

možda krivo tumačim, ali ovako mi zvuči sasvim dobro
    Tako je i kod mene. Sve u redu (FSH 9.3, ali doktor kaze da nije bitno), sve drugo odlicno, ukljucujuci antralce, izgled jajnika, blabla. AMH sam ponavljala, ispao je nesto visi od prvotnog, ali jos uvijek jad i bijeda - dosao je samo iz undetectable u very low.

Kod nas ce se takodjer pravi odgovori pronaci ili u prirodnoj trudnoci (koja se nikako ne dogadja) ili kroz IVF, za koji ne znam jos kad ce se dogoditi jer... nisam dobila na lotu, izmedju ostalog. :/

U principu nas trenutno vode pod idiopate.
    Posljednje uređivanje od Kaae : 20.12.2011. at 17:42

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •