Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2444

Tema: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    *mare* avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Joj nisam vam se ni javljala jer me novi nalaz amh dotukao...
    u 5.mj bio je 1 ng/l, sada u 12.mj ponavljala čisto da dr može mirne duše dati protokol od 4 gonala bez straha od hipera i ono novi šok - 0,7 ng/l

pitam dr-a kako da shvaćam taj nalaz, da li amh varira ili je doista toliko pao, rekao je da najiskrenije ne zna i da ćemo ga za svaki slučaj shvatiti da tako rapidno pada da nas ne iznenadi. Ja ipak iza leđa držim fige da amh varira

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj *mare* prvotno napisa Vidi poruku
    u 5.mj bio je 1 ng/l, sada u 12.mj ponavljala čisto da dr može mirne duše dati protokol od 4 gonala bez straha od hipera i ono novi šok - 0,7 ng/l

pitam dr-a kako da shvaćam taj nalaz, da li amh varira ili je doista toliko pao, rekao je da najiskrenije ne zna i da ćemo ga za svaki slučaj shvatiti da tako rapidno pada da nas ne iznenadi. Ja ipak iza leđa držim fige da amh varira
    AMH varira..moj je npr u 11/2010 bio 0.5, u 1/2011 0.8, u 2/2011 0.9, a u 5/2011 nakon prvog IVF 0.6.
    a pogledaj sweety..
    ako imas antralaca, ne bi razbijala glavu o vrijednostima. dobro si reagirala na prvu stimulaciju, imala si dobar response i dobru stopu fertilizacije..stoga, glavu gore..ja mislim da tvoje mrve cekaju na tebe..

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj *mare* prvotno napisa Vidi poruku

Mare...
    Nije čak niti bitno koliko "vaira", jer izgleda da se radi o "nepostojanosti" nalaza. Jako su velike finese i dolazi do velikoh odstupanja od mjerenja do mjerenja.
    Ta brojka samo pokazuje da te "do kraja" može našupat svim raspoloživim "bojevim sredstvima", daleko si ti od hipera.
    Što je na kraju ostavio? Ideš bez prethodne supresije?
    Bilo bi dobro da te pogleda prije početka terapije (2-3dc), da se vidi broj antralaca i ev. da nije došla koja cista.
    Ti si ono imala dosta antralaca, oni su presudni, koliko ih ima. Brojka na nalazu amh samo pokazuje koliko te smije "šopat" sa kemijom.
    Nema to velike veze ni sa njihovom kvalitetom ni sa oplodnjom/implantacijom....
    Puno ih nećeš imat, to se zna.
    S ovim amh, da figurativno opišem, dođeš kao "baždareni pivopija", moraš popit cijelu gajbu da osjetiš "efekt" pive, dok je nekima iz druge extremne skupine dovoljno da pomirišu čep da bi bili pijani....
    Reko bi MM, da nisi baš "isplativa" ...

A kad će se micek ufatit, e za to budemo objeručke držali fige

*mare* avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

hvala vam cure!
    sweety ti si me baš nasmijala s ovom baždarenom pivopijom!

naravno da se odustalo od supresije, evo čekam mengu danas-sutra pa startam sa 4 gonala. biti ću fino našopana, mm najavio da se seli kod sestre dok bura ne prođe
    javit ću rezultate. naravno ništa od gledanja antralaca jer ja opet sa svojim ivf-om gađam na blagdane, praznike i sva ta čudna vremena kad pola bolnice nema

neću se sad zamarati sa amh

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •