Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
Pa nemam tri tjedna. Ne mogu letjeti kad se meni hoce, ipak postoji neki raspored letova. Radim u petak prije godisnjeg i naravno ponedjeljak nakon. Na same letove, zbog vremenskih zona, otpada preko tri dana. Ne mogu letjeti direktno s posla, niti sletjeti direktno na posao. Cak mi ni aerodrom i kuca/posao nisu u istom gradu. Dakle u najboljem slucaju imam oko 18 dana, ukljucujuci sve moguce vikende i sam Uskrs i uskrsni ponedjeljak.

Hrvatski recepti u Americi ne vrijede, citki ili necitki. Nitko mi ne bi prodao lijek ako ga ne propisuje americki doktor, a americki doktor mi nece dati Gonal, Menopur, Femaru ili bilo sto drugo zato sto ja to zelim, ili to zeli MPO-ovac s drugog kontinenta. (Zamisli samo da se ubodem krivo pa dignem tuzbu... :rofl: Nema sansi.)

Nije mi bed mailati nekom referentne vrijednosti i par datuma, ali stvarno sumnjam da se nesto moze iskemijati od svega toga.
ja sam skuzila da muz ide s tobom. ako je tako, ja mislim da ti u tih 18 dana mozes obaviti u najmanju ruku prirodnjak, no sigurna sam da mozes odraditi i polustimulirani. dakle stimulacija od 3dc uz klomifene/femaru + jos nesto. cak i da dodjes u hr i pocnes stimulirati tek u HR. vidim da ti nije jasno to tempiranje ciklusa, ali to je najmanji problem. pa barem je kontracepciju lako dobiti bilo gdje
nije to problem.
pa cak i da sa stimulacijom pocnes u USA, mozda poznas nekog tko cesce leti na vas kontinent i tko bi ti nakon slijetanja mogao lijekove poslati postom. tipa da ti netko nabavi lijekove u HR a da ti taj netko tko leti u US samo posalje na adresu. moja rodjaka npr. dolazi u ozujku, ali ne znam kad se vraca..da se vraca do 15.3. ja bi ti po njoj poslala kutiju klomifena - s tim se obicno pocinje polustimulirani. cisto kao primjer.
ali valja pricati s MPOvcom.

pa cak i da se odlucis za neku drugu zemlju, tipa ceska ili austrija - konzultacije se mogu obaviti online, dobijes plan i ides tamo tek na 7-8dc. mnogi cak obavljaju UZ negdje drugdje, dodje se tek na punkciju. treba za to logistika, ali nije to nista nemoguce. podesavanje ciklusa ide uz pilule
preneseno na nase MPOvce, sve se moze dogovoriti. mislim da luči više naginje da on nadgleda kompletan ciklus, radončić je po tom pitanju možda otvoreniji da se kod njega dodje tek kasnije..ne znam. mozda da upitas na temu 'potpomognuta u privatnim klinikama'. ništa nije nemoguće..čak imaš i dovoljno vremena da razradiš taktiku.