-
Osoblje foruma
Charlie, bas to sto pises mi je djelomicno i frkovito - cijeli tajming, ovo ono oko folikula o kojima nitko ne zna nista, plus sto su sanse za uspjeh u prirodnjaku vjerojatno jednako male (prema nasem reproduktivcu jos daleko i manje) nego u kucnoj radinosti. Skroz mi je jasno da je sve skupa lutrija, u neku ruku, s bilo kakvim postupkom, ali ne znam ovako nabrzinu odluciti sto ide na kocku zbog jedne skroz male sanse. Ne znam koliko to sve skupa nekome zvuci blesavo, ali meni je ovo jedini godisnji, nemam drugi nekad kasnije, niti neki prije toga. Nisam imala ni u 2011., a sljedeci ce doci tek 2013. U medjuvremenu bas nemam ni bolovanja. Tako da... ono, zdravo seljacki i cisto ljudski, ne znam zelim li provesti tih par tjedana, ujedno i jedinih dana za obitelj i prijatelje, po klinikama, bolnicama i slicno. Tim vise sto su sanse toliko male.
Dobila sam mengu danas, opet tocnu kao uricu po mojem vlastitom racunanju, a ne po FF-u (sad vec crtam sama grafove na veliko :jadibijeda: ) pa mogu mirne duse poceti s telefonskim pozivima prema lokalnoj klinici. Tj. trebala bih, a ne znam zelim li jer ako krenem u to sad i ovdje, onda mi se posjet Zagrebu ionako vise ne uklapa u koncepciju.
Nije mi bas neka zavidna pozicija u igri, ali sta sad, pretpostavljam da ima i gorih stvari.
Voljela bih, zapravo, kad bi mi netko mogao reci je li bitno trcati u postupak sad i odmah (a s obzirom na taj prokleti AMH i sedam neuspjelih ciklusa kucne radinosti) ili mogu mirne duse pricekati da se vratim s godisnjeg i ostvarim pravo na placeno bolovanje (a i potrosim te dane godisnjeg... jer kad nema, onda nema i nitko me ne moze prisiliti da prvo koristim njih, jel) pa da krenem s cijelom IVF pricom tamo negdje u svibnju i da se natezem s firmom dok mi ne uruce otkaz. Nije kraj svijeta, tih par dodatnih mjeseci, ali mozda bi i mogao biti neki bed. Ipak je doktor rekao sest mjeseci, a u tom trenutku ce biti, zapravo, puna godina dana.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma