Sweety, meni se to ne čini podosta različito, po meni, of kors pitaj i dr-a za tumačenje, to je u tom rasponu.

U VG su u zadnjih par godina mijenjali metodu i ispadaju za cca 15% bolji rezultati, sad koriste metodu "Beckman AMH Gen II", koja je kao novija i ima veću osjetljivost, a 2010.-te su koristili metodu "Beckman MIS/AMH".

Pitala sam ih ja jer mi nije bilo logično da mi je pred 2 godine bio 18, a sad 21, ono... poboljšao se?, pa su mi objasnili da koriste tu noviju metodu s kojom rezultati ispadaju za 15% bolji (prosječno).

Sve skupa, to je nekako usporedivo i sa skalama i kako to ispada u Breyera (vadila sam 3 puta u zadnje tri godine, prvo u Breyera, 2x u Vg; prvi Breyerovski i kasniji iz Vinogradske su gotovo identične vrijednosti, preračunato 21, a raniji Vinogradski mi je ispao 18 - ali, to je to tu negdje, 1-3 jedinice gore dole je ista vrijednost, iako, tehnički, ti si sad skoro upala u najdonji raspon više skale, ali razlika je samo 1 jedinica).

Opet, nije sve niti u AMH-u, niti u FSH-u, bili oni predivni, ili grozni puno ima i u godinama, pa u raznoraznim kombinacijama, a i sreći i anamnezi, ali to su ti te neke koordinate. Sretno!