Kaae, a sta je 9.2.? Onda kreces u postupak? Kak to mislis da ne znas u kojem smjeru zelis ici sa cijelom pricom?
Kaae, a sta je 9.2.? Onda kreces u postupak? Kak to mislis da ne znas u kojem smjeru zelis ici sa cijelom pricom?
Matt, svejedno je.
Kad si idiopat onda te drugi (a i ti često sam sebe)... kljucaš u glavu da se treba mislit pozitivno/opustit se itd. ovo ono. Ovako imaš nešto konkretno.
Doduše, kljucaju te iovako ionako - i ti sam sebe (nemoj mislit negativno, embrij osjeća itd.). Doduše, tome su ipak podložnije žene (takvim samooptužbama ili insipirativnim mislima, shvati to kako želiš).
Medicinski - više-manje je sve isto.
Visok FSH i OK dob idiopatija se... ne znam... ali rekla bih zaobilaze IVFom kako god bilo.
Visok FSH i visoka dob, e tu je već ozbiljniji problem.
Idiopatija i sve divno i nježna dob - opet, i tu možeš nemat sreće.
Savršeno razumijem ljudsku potrebu da se čovjek za nešto uhvati, ista sam bila.
Filozofiju na stranu, lakše je makar u smislu toga da su se dileme Hrvatska - inozemstvo makle (po meni, Hrvatska definitivno s ovim FSH-om), a i mislim da ste u izvrsnog doktora.
Ostaje vaša spoznaja da fakat morate, ako ne budete imali sreće, vrtit više IVF-ova da nadoknadite manjak ženine reakcije količinski - znači, vi ne možete tipa u MB, a godinu dana ništa, i tamo dobit tipa 16 stanica i od toga superizabranih 3-4 embrija. Morate ići on and on and on. Daj Bože da već idući bude dobitni, uopće ne mora značit da neće i s obzirom na biokemijsku iz prve (opet, i to sad gledam drugačije jer neko reda bijokemijske, načelno je kao biokemijska iz prve, uvjetno rečeno, dobra vijest, stativa, ako već nije gol, ali je blizu).
Na kraju preostaje vam sreća. I super da ste radili ovaj FSH, da niste, već bi se plela priča (možda bi vas i forum tako izdrajvao) da se krene u dubiozne pretrage koje možda uopće nisu potrebne i na to da se vrijeme gubi.
Držte se L-a, meni se čini da je on baš the man za vaš slučaj. I puno sreće, doslovno se na to svodi vrlo vrlo često, ma kako se mi probali ulovit za nešto čvrsto!
Posljednje uređivanje od ina33 : 31.01.2012. at 17:58
9.2. opet idemo na razgovor kod reproduktivca, s obzirom da nista nismo iskemijali u 7 mjeseci kucne radinosti (a sumnjam da se nesto kuha upravo sad, u osmom ciklusu). Ima cijeli topic negdje nize na stranici o tome kako i zasto ne znamo. Od love, do logistike, preko opcenite smislenosti postupaka u vrlo neizvjesnim situacijama.