Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2444

Tema: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Spodoba, držim palčeve !!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

pliz pomagajte, izbezumljena sam.

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Dharma prvotno napisa Vidi poruku
    pliz pomagajte, izbezumljena sam.

Koliko ja znam bas nitko ne voli raditi s LR jer im to "rusi statistiku". U CITO daju femaru i imaju dosta uspjeha...koliko ja znam. A sto se tice trombofilije od svoje ginicke dobijes uputnicu i vadis krv na patologiji te rezultate cekas 1 mjesec (tako je to u ST). Sretno

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj aleksandraj prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko ja znam bas nitko ne voli raditi s LR jer im to "rusi statistiku". U CITO daju femaru i imaju dosta uspjeha...koliko ja znam. A sto se tice trombofilije od svoje ginicke dobijes uputnicu i vadis krv na patologiji te rezultate cekas 1 mjesec (tako je to u ST). Sretno

Hvala Aleks,
    a bas su neki, umjesto da nas smatraju izazovom i da se bas bave s nama, brinu se za statistiku.
    kakvi su to postupci u kojima se samo klomifen i estrofem koristi, plus, naravno, štoperica? jeli to polustimulirani ili prirodni??
    Prije mjesec dana sam saznala koliko mi je nizak amh i sad tek postajem svjesna da spadam u reproduktivno najzahtjevniju kategoriju, te mi je ova negativna aspiracija bila dodatan hladan tuš, baš me počela šorat neka panika..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •