Stranica 23 od 49 PrviPrvi ... 13212223242533 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,101 do 1,150 od 2444

Tema: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Zaboravila sam dodati da ja u biti govorim o povisenom fsh opcenito a ne znam kakve su implikacije kad je to posljedica endometrioze...

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Da, ovakvo stanje moze trajati jos nekoliko godina ili mjeseci.
    Na zalost nemoze se popraviti takvo stanje. FSH moze varirati ali treba se ravnati prema najvisem.

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Endometrioza moze biti uzrok a posljedice povisenog FSH su iste.

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

drage moje, hvala vam na informacijama. ja jučer odradila ET, jedan 8-st embrij je vračen. kaže dr. P da je odličan. rekla sam mu za nalaz, kaže da je očekivano, zbog loše reakcije na stimulaciju. nećemo ići na punu stimulaciju ni ubuduće, sve dok sa femarom i polustimulacijom dobijamo 2-3 js. tako da mogu češće u postupak. još jednom mi je potvrdio da amh utiče na broj, a ne na kvalitet js. tako da je dovoljan i jedan embrij da bi uspjelo. pitam ga za endometriozu, koja se ponovno formira, a on odgovara u svom stilu, šta te briga za nju, sad ćeš ostati trudna, sasušit će se ona sama ma najbolji je!

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Evo da se i ja priključim u 02/2012 ustanovljen mi je AMH 11.4 pmol/L za novi postupak mi je predlozen kratki protokol sa gonalom F i cetrotidama pa cemo vidjeti kako cemo tu proci ,neznam dali je bolje ici u stimulacijske postupke ili prirodne ili kako kazu polustimulacijske premda sam tu vidjela da se i u njima koriste gonali ili menopuri

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

da se javim..
    dakle nakon dve negativne aspiracije, velik pomak kod mene, ne s idealnim završetkom, ali nakon dvije loše punkcije, u mojoj glavi ovo je čudo.
    dočekala sam svoju jajnu stanicu, koja se pretvorila u jedan izvrstan zametak!!
    beta 14dnt je čudnih 8,4, čekam sutra da ju ponovim (ne nadam se baš ničem, ali i dalje me drži sreća od punkcije u kojoj sam uspjela dobit jajnu stanicu).

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Dharma prvotno napisa Vidi poruku
    da se javim..
    dakle nakon dve negativne aspiracije, velik pomak kod mene, ne s idealnim završetkom, ali nakon dvije loše punkcije, u mojoj glavi ovo je čudo.
    dočekala sam svoju jajnu stanicu, koja se pretvorila u jedan izvrstan zametak!!
    beta 14dnt je čudnih 8,4, čekam sutra da ju ponovim (ne nadam se baš ničem, ali i dalje me drži sreća od punkcije u kojoj sam uspjela dobit jajnu stanicu).
    dharma....vijesti?!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

daj mi nade

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    daj mi nade
    Vijesti? biokemijska, ali to su sve pomaci nabolje.
    sjajna situacija na jajnicima nakon biokemijske, ušla odmah u polustimulirani i sada već deset dana stimulirana sa po 5 gonala dnevno (plus 1 klomifen i 2puta dva estrofema). na uzv-u se vide 6 krasnih folikula, sutra opet na uzv i vjerojatno štoperica. 6 folikula kod mene cistične na rezervi!! gigantski koraci s obzirom na početak priče, praznih folikula, cisti.. i sl.

sanda, ima nade. nijedan ciklus nije isti, nakon zadnje negativne aspiracije mi je L. objašnjavao kako kod mene moramo čekati optimističnu situaciju na jajnicima i da ćemo tada u polustimulirani. i stvarno je tako bilo.

i još nešto, možda vrijedno prijavljivanja, kako nakon dvije negativne aspiracije bas nisam nista očekivala od te treće punkcije, a jaaaako sam se zdebljala odkad je ova priča krenula, s dragim sam započela dukanicu. skinula jedva dvije kg u tri tjedna ali nijednu cistu nisam imala a jajna stanica i zametak su bili navodno izvrsni. naravno prestala sam s dijetom prije punkcije. možda nema nikakve veze, ali znam da sam negdje čitala da je proteinska prehrana dobra za jajne stanice i reproduktivni sustav za žene s poteškoćama zbog smanjene ovarijske rezerve. sam nisam ziher jel u pitanju samo proteinska ili specifičnije proteinska na bazi soje i grahorica s visokim udjelom proteina, itd.

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Dharma prvotno napisa Vidi poruku
    Vijesti? biokemijska, ali to su sve pomaci nabolje.
    sjajna situacija na jajnicima nakon biokemijske, ušla odmah u polustimulirani i sada već deset dana stimulirana sa po 5 gonala dnevno (plus 1 klomifen i 2puta dva estrofema). na uzv-u se vide 6 krasnih folikula, sutra opet na uzv i vjerojatno štoperica. 6 folikula kod mene cistične na rezervi!! gigantski koraci s obzirom na početak priče, praznih folikula, cisti.. i sl.

sanda, ima nade. nijedan ciklus nije isti, nakon zadnje negativne aspiracije mi je L. objašnjavao kako kod mene moramo čekati optimističnu situaciju na jajnicima i da ćemo tada u polustimulirani. i stvarno je tako bilo.

i još nešto, možda vrijedno prijavljivanja, kako nakon dvije negativne aspiracije bas nisam nista očekivala od te treće punkcije, a jaaaako sam se zdebljala odkad je ova priča krenula, s dragim sam započela dukanicu. skinula jedva dvije kg u tri tjedna ali nijednu cistu nisam imala a jajna stanica i zametak su bili navodno izvrsni. naravno prestala sam s dijetom prije punkcije. možda nema nikakve veze, ali znam da sam negdje čitala da je proteinska prehrana dobra za jajne stanice i reproduktivni sustav za žene s poteškoćama zbog smanjene ovarijske rezerve. sam nisam ziher jel u pitanju samo proteinska ili specifičnije proteinska na bazi soje i grahorica s visokim udjelom proteina, itd.

ljubi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

evo i mene,nova sam ovdje i nisam jos sve procitala,ali se nadam da cu naci ikakav dobar savijet,a mozda i moj slucaj kome pomogne(mada tesko)
    imam 31 godinu i amh 0,91...svi ostali hormoni u redu.
    do sad sam bila dva puta u postupku,prvi put nakon menopura(3dnevno) i poslije gonala(2dnevno) odustali jer nije bilo nijednog folikula....drugi put krenuli sa famarom(3dnevno) i poslije gonalom(2dnevno) i dobili jedan folikul,jednu jajnu stanicu koja se oplodila i treci dan vracena kao 4stanicna...medutim,beta 0...(((
    sad ponovo krecemo,ovaj put odmah s gonalima,duplom dozom,i nadam se cudu..kako mi je doktor rekao-idemo se igrat..e pa igrat cu se dok god postoje cuda

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj ljubi prvotno napisa Vidi poruku
    evo i mene,nova sam ovdje i nisam jos sve procitala,ali se nadam da cu naci ikakav dobar savijet,a mozda i moj slucaj kome pomogne(mada tesko)
    imam 31 godinu i amh 0,91...svi ostali hormoni u redu.
    do sad sam bila dva puta u postupku,prvi put nakon menopura(3dnevno) i poslije gonala(2dnevno) odustali jer nije bilo nijednog folikula....drugi put krenuli sa famarom(3dnevno) i poslije gonalom(2dnevno) i dobili jedan folikul,jednu jajnu stanicu koja se oplodila i treci dan vracena kao 4stanicna...medutim,beta 0...(((
    sad ponovo krecemo,ovaj put odmah s gonalima,duplom dozom,i nadam se cudu..kako mi je doktor rekao-idemo se igrat..e pa igrat cu se dok god postoje cuda
    uz tebe sam!

Reni76 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ljubi gdje si u postupku?

ljubi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

u cita

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Imam 34 godine, u braku sam 3 godine, pokusavamo da imamo bebu ali bez uspeha. Suprug je uradio potrebne analize i kod njega je sve u redu. Zbog problema sa policisticnim jajnicima, a kasnije i diabetes mellitusom tip 2, na terapiji sam Glucophage od 2007 godine, 2x1000mg dnevno. U Klinickom centru Srbije na odeljenju za endokrinologiju su ispitani svi hormoni(estradiol,progesteron,kortizol(profil),pro laktin(profil),testosteron,DHE
    AS,SHBG,TSH,T4,ACTH) i svi su u granicama normale, osim blago uvecanog androstenediona koji je pripisan PCOS.
    Ultrazvucni nalaz, papa i kolposkopija uredni, bakterioloski cervikalni i vaginalni brisevi sterilni. Ciklusi su do pre tri godine bili redovni, ali od tada su postali neredovni od 25-50 dana.
    Zbog vrednosti FSH 13.5 IU/L - referentne vrednosti (2.5 -15)IU/L, sugerisano da se uradi AMH u cilju procene ovarijalne rezerve. Vrednost AMH 3. dana ciklusa je 0.13ng/mL - referentne vrednosti (0.5-5.3)ng/mL.

Kakav je Vas savet u vezi toga, sta bi moglo da se uradi po pitanju zaceca i sta Vi preporucujete?
    Hvala unapred.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ahosame, svakako treba napraviti pregled UZV-om u cilju određivanja antralnih folikula. Vrijednost AMH jeste niska, al on je obično veći kod PCOS, tako da ovaj tvoj nalaz nije uobičajen, pa će bolju sliku dati nalaz UZV-izgled i volumen jajnika i broj antralnih folikula. Ako razmatrate opciju IVF-a, i ako se pokaže da je zaista broj folikula manji, to može značiti samo da ili ćete ići u IVF u prirodnom ciklusu ili će se MPO dr odlučiti za jaču stimulaciju. Imamo trudnica (i beba) s niskim AMH tako da on ne znači previše, pogotovo u tvojoj dobi kad je kvaliteta jajnih stanica (još) očuvana. Sretno!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dugačka je tema pa sorry ako je netko već ovo spominjao, (pročitala sam oko 50% postova),
    uglavnom htjela bih pitati da li netko ima iskustva sa Peruanskom Macom u smislu popravljanja
    vrijednosti AMH,FSH i dr?
    Naime, čitajući neke strane forume, naišla sam da je na veliko hvale i za "popravljanje" ovarijskih rezervi
    i za oligo (asteno)spermiju.
    Na našem forumu mi tržilica ništa ne izbacuje o tome...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Krojachice, nemam iskustva ni saznanja o tom preparatu ali bojim se da se ovarijska rezerva ne moze "popraviti". Na neke druge stvari se mozda moze utjecati ali na ovo mislim da ne, rijec je o zalihi js koja nam je dana rodjenjem i kasnije samo propada. A AMH je indikator tog stanja tako da ni tu vjerujem nema carobnog lijeka.

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Moj amh je 16 i nesto,to je dosta nisko kaj ne?
    FSH mi je mislim bio dobar kad sam ga zadnje radila. Ako mi je AMH nizak kaj to znaci da mi ni FSH nebu dobar?

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Charlie zato sam i stavila popravljanje u navodnike,
    zapravo sam mislila usporavanje propadanja js, a plus toga ako dijeluje na spermiogram
    onda bi to bio preparat koji djeluje na zbirno na par.
    anyway, htjela sam samo provjeriti da li sam nešto ovdje propustila pa da su svi s tim
    manje više upoznati kao s npr. vrkutom, maruljom i sl. ili je to stvarno nešto posebno?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Iberc, pretpostavljam da je rezultat u pmol/L, nalat ti je ok (na donjoj granici, al ok)
    i ova tema je slična http://forum.roda.hr/threads/60001-A...ine-i-postupci

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Hvala Mare,evo pročitala sve
    stranice

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ovdje sam vam prije 6 mjeseci cendrala, a vi me tješile zbog niskog AMH (7,2 pmol/l), pa samo da "prijavim" rezultate postupka.

Start je bio s 22 antralaca, gonali (3x4, ostalo po 3) punkcija 18. dc (nisam low, ali sam definitivno slow responder), 12 js od toga 9 MII + 3,4 manja folikula (15-17 mm, neupotrebljivo).

FSH 8 i nešto, LH 13 i nešto (čudni nalazi, inverzija, ali ne i pcos), 35 godina. Vidim da se AMH često p(r)ovlači, pa samo da na sebi pokažem kako nije sve u njemu.

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Moje iskustvo s amh je da ne može na bolje, 2010. je bio 2,4 a sad manji od 1 pmol/l. Fsh je 2010. bio 19 a sad se unormalio na 8.

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ja moram prijaviti da mi se broj antralaca u odnosu na prije 15-18 mjeseci popravio. tada sam imala 3-5 antralaca, a sada skoro svaki put doc prebroji oko desetak. recimo zadnji put je prebrojio oko 10 na lijevom, a na desnom nije ni gledao, mada se na pregledu prije kod drugog doktora (pregled zbog spontanog) vidjelo kojih 3-4. sto je ukupno solidan broj za jedan ciklus.

nazalost sam zbog komplikacija nakon punktiranja hemoragicne ciste zutog tijela nakon trudnoce zavrsila na antibioticima laparoskopskom odstraninjanju ciste na kojoj se stvorio anbces. par dan nakon operacije jajnici opet cvjetaju. na lijevom se vidjelo iz aviona kojih 7-8 antralaca, na desnom ca. 4.
    nazalost zbog operacije vjerovatno moram mirovati do jeseni.

inace, uzimam coenzym q10 (600mg), smokve u maslinovom ulju, wheatgrass, htp5 (ili nekad melatonin - los sam spavac i melatonin mi je bio suvise nizak), b kompleks.
    sve se bojim glasno reci da se ne sokiram jednom na pregledu kad budem vidjela svega 2-3 antralca. no za sada je stanje takvo.
    Posljednje uređivanje od spodoba : 09.08.2012. at 10:58

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Nažalost i ja mislim da AMH ne može na bolje i da nije u njemu sve, mislim da su bitnije dijagnoze koje imamo uz njega nego AMH sam po sebi, evo nedavno je cura sa gotovo nemjerljivim AMH-om ostala trudna ali oni nisu imala ništa osim toga problematično. Ja sam imala AMH preko 19 pa mi ništa to ne znači kad imam endometriozu i manje više uvijek jako loše reakcije na stimulaciju.

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

bemu tipkanjesorry na greskama

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ma svakako nije u njemu sve, to je zapravo bila jedna od prvih stvari koje mi je reproduktivac rekao.

No moje katastroficno siroce od AMH-a je, zapravo, unutar par mjeseci, bez ikakve 'terapije' (nisam uzimala ama bas nista, od placeba do tko zna kakvih lijekova) ipak narastao za 60%, ako sam dobro popamtila. Jedino sto tih 60% jos uvijek nije bilo blizu ni dnu dna.

ljubi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

evo cure da prijavim-
    nakon jednog propalog pokusaja,i jednog sa jednom slabom js,(amh mi drasticno pada), od 2-3af koje je dr vidio prije postupka sa zadovoljstvom (skupa sa stahom) mogu reci da mi upravo rastu tri lipa folikula!!!! od pocetka sam na gonalima i decaptetinima!!

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ljubi (skoro pa imenjakinjo po nicku), samo da ti zaželim sreću u ovom postupku i da folikuli i dalje lijepo rastu i za kvalitetne js!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Da li je kod Vas imao povišen testosteron i kud ste isle raditi imunološke pretrage ako ste ih radile i koje?

pahuljica1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Drage curke, prije nekih 6 mjeseci sam se javila s rezultatima FSH 24.16, LH 9,66. AMH, Inhibin B također katastrofa. Moj ginoš u KBO je digao ruke od mene i rekao da nema svrhe ponavljati nalaze i da ne vrijedi ni pokušati s MPO, da mogu jedino na donaciju... Nedavno na svoju ruku izvadim krv i rezultati su slijedeći: FSH 1.52, LH 1.71!? Na preporuku endokrinologa Koršića, napravim MR hipofize jer mi izostaje ovulacija i nalaz uredan, a ja i dalje nemam ovulaciju!? PCOS nemam, iako mi je LH nešto viši od FSH (dešavalo se i prije). Može li ipak biti stres posrijedi, iako je signal hipofiza-jajnici u redu? Ili je problem ipak u jajnicima, možda mi se bliži "mirovina", ali kako su mi se onda LH i FSH uspjeli tako drastično sniziti?! Ima li netko sa sličnim iskustvom?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

pahuljica, potrebno je napraviti dobre konzultacije s dobrim mpo doktorom, svaka čast endokrinolozima, al ipak treba razgovarati s ginekologom, ja bi ti preporučila dr Radončića u Vili, pa da vidite šta je točno posrijedi ( s UZV-om).

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ili doktor koji super barata sa uvzom je dr Milan Kos.

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Pozdrav svima! Molila bi nekoga tko se kuži u ove stvari da mi pomogne. Nakon dva neuspjela IVF-a i prije prve pune stimulacije dr. me poslao vadit AMH i nalaz je 5,6 pmol/L na što mi je sestra rekla da je jako loš. Malo sam čitala o tome i sad koliko sam ja skužila po tome je loša reakcije tj. malo js u postupku. Međutim ja sam u prvom klomifenskom IVF-u dobila od 5 folikula 3js, a u drugom isto klomifenskom isto 5 folikula 2 js na što mi je dr. rekao da je dobra reakcija. To je bilo prije vađenja AMH. E sad ne kužim ništa,kako sam tako dobro reagirala na klomifen ako mi je AMH tako loš? Nemojte zamjeriti ako sam nešto krivo napisala jer sam tek na početku toga svega pa i ne kužim baš sve.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ARIANM to je neka standardna reakcija na klomifene i mislim da ne mora značiti da će biti jako loše jer ti je AMH 5,6 znam cure koje su tako nekako ragirale na klomifene sa isto brojčicom AMH-a.
    Eto nemoj se previše zamariti tim rezultatom, imat ćeš ti vjerojatno i neku solidnu reakciju i u punoj stimulaciji

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    ARIANM to je neka standardna reakcija na klomifene i mislim da ne mora značiti da će biti jako loše jer ti je AMH 5,6 znam cure koje su tako nekako ragirale na klomifene sa isto brojčicom AMH-a.
    Eto nemoj se previše zamariti tim rezultatom, imat ćeš ti vjerojatno i neku solidnu reakciju i u punoj stimulaciji
    X
    važno je znati koliko je antralnih, taj amh znači da si tu negdje s j.s, nećeš ih imati 10-15, al 1 embrij sasvim dosta, to nije katastrofa amh na mlade godine, i s nižim cure imaju bebe

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Pod standardna reakcija na klomifene misliš da tako svi reagiraju bez obzira na AMH? Pa onda mi je bolje ići i dalje tako nego na punu stimulaciju ili?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

da tako manje više svi reagiraju osim ako imaš neke ful dobre reakcije možeš dobiti 5 j.s. npr na klomifenu a desi se i gore da nemaš ni jednu.
    Ja mislim da ti je bolje probati i sa punom stimulacijom, bit će ih više i odmah je izbor bolji nego kad ih je manje.

pahuljica1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

[QUOTE=mare41;2230893]pahuljica, potrebno je napraviti dobre konzultacije s dobrim mpo doktorom, svaka čast endokrinolozima, al ipak treba razgovarati s ginekologom, ja bi ti preporučila dr Radončića u Vili, pa da vidite šta je točno posrijedi ( s UZV-om).[/Q

Danas sam došla na ideju da odem kod svog općeg ginoša, (jer kod svog MPO u Osijek više ne idem!) da probamo s klomifenom, jer nisam dosad ništa probala! Da ne idem u Zagreb, da bi mi oni rekli da probam s njim. Ovako sam mislila to prije Zg isprobati pa da im mogu i taj nalaz priložiti, kakva mi je reakcija na klomifen. Čula sam za Radončića, probat ću ga kontaktirati, hvala

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

pahuljica, dobra ideja, i ja sam bila na klomifenu kod opceg ginekologa, pratiit ce ti folikule na uzv, i ako bude-1,2 to su ciljani, sto je ok pocetak, vidjet cete kako ce ici pa javi

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ARIANM ima nade!! ...i moj AMH je 5.4 i u prvoj punoj stimulaciji sam imala 8 folikula i dobila 8js!

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj mari mar prvotno napisa Vidi poruku
    ARIANM ima nade!! ...i moj AMH je 5.4 i u prvoj punoj stimulaciji sam imala 8 folikula i dobila 8js!
    Ajme kako si me sad razveselila,hvala ti! Tako sam tužna od kad sam vidjela nalaz,a tako sam se radovala prvoj punoj stimulaciji i novom zakonu...

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Pozdrav cure.
    Evo da se i ja malo javim. Bila na ivf-icsi u 1 i 5 mj, beta negativna. Sad bila na aih, isto neuspjesno, i trenutno sam opet na ivf-icsi, punkcija u utorak, 1 js i dr je reka s bi trebsli rszmisljat o donaciji jajnih stanica . Moj amh je 0,38 (2,62), mm trenutno ima blagi astenozoospermiu, imso je tesku oligoastheno. Imamo li uopce sanse?

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

evo i mene s lošim amh 5,3
    i loše regiram na klomifen, femaru i menopur
    ali fsh je 5,2
    lh 5,1

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj PapigaCapo prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure.
    Evo da se i ja malo javim. Bila na ivf-icsi u 1 i 5 mj, beta negativna. Sad bila na aih, isto neuspjesno, i trenutno sam opet na ivf-icsi, punkcija u utorak, 1 js i dr je reka s bi trebsli rszmisljat o donaciji jajnih stanica . Moj amh je 0,38 (2,62), mm trenutno ima blagi astenozoospermiu, imso je tesku oligoastheno. Imamo li uopce sanse?
    Koje si godište? Kakvi budu embriji? Ako su dobri, i ako imaš jajne stanice za prirodnjake-zašto ne pokušavati? Morate raščistiti situaciju-da li i do kad pokušavati sa svojim j.s., i onda ako doktor misli da treba-razmilšljati dalje...Punkcija će sad biti u utorak? Držim fige....
    Posljednje uređivanje od mare41 : 01.10.2012. at 13:54

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

pirica, zar i ti? Mojca je imala takav amh ili nešto manji-eno cura već velika...

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    pirica, zar i ti? Mojca je imala takav amh ili nešto manji-eno cura već velika...
    a i ja

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

čini mi se da je sve više mladih cura s niskim amh, prije je to bar bilo rezervirano za nas u najbiljim godinama....al ne daj se smetat, samo treba tih par izvući kako se spada

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    čini mi se da je sve više mladih cura s niskim amh, prije je to bar bilo rezervirano za nas u najbiljim godinama....al ne daj se smetat, samo treba tih par izvući kako se spada
    a spremam se u zadnji pa bi ono da pogode stim ovaj put

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •