Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2444

Tema: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj mari mar prvotno napisa Vidi poruku
    ARIANM ima nade!! ...i moj AMH je 5.4 i u prvoj punoj stimulaciji sam imala 8 folikula i dobila 8js!
    Ajme kako si me sad razveselila,hvala ti! Tako sam tužna od kad sam vidjela nalaz,a tako sam se radovala prvoj punoj stimulaciji i novom zakonu...

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Pozdrav cure.
    Evo da se i ja malo javim. Bila na ivf-icsi u 1 i 5 mj, beta negativna. Sad bila na aih, isto neuspjesno, i trenutno sam opet na ivf-icsi, punkcija u utorak, 1 js i dr je reka s bi trebsli rszmisljat o donaciji jajnih stanica . Moj amh je 0,38 (2,62), mm trenutno ima blagi astenozoospermiu, imso je tesku oligoastheno. Imamo li uopce sanse?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj PapigaCapo prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure.
    Evo da se i ja malo javim. Bila na ivf-icsi u 1 i 5 mj, beta negativna. Sad bila na aih, isto neuspjesno, i trenutno sam opet na ivf-icsi, punkcija u utorak, 1 js i dr je reka s bi trebsli rszmisljat o donaciji jajnih stanica . Moj amh je 0,38 (2,62), mm trenutno ima blagi astenozoospermiu, imso je tesku oligoastheno. Imamo li uopce sanse?
    Koje si godište? Kakvi budu embriji? Ako su dobri, i ako imaš jajne stanice za prirodnjake-zašto ne pokušavati? Morate raščistiti situaciju-da li i do kad pokušavati sa svojim j.s., i onda ako doktor misli da treba-razmilšljati dalje...Punkcija će sad biti u utorak? Držim fige....
    Posljednje uređivanje od mare41 : 01.10.2012. at 14:54

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Koje si godište? Kakvi budu embriji? Ako su dobri, i ako imaš jajne stanice za prirodnjake-zašto ne pokušavati? Morate raščistiti situaciju-da li i do kad pokušavati sa svojim j.s., i onda ako doktor misli da treba-razmilšljati dalje...Punkcija će sad biti u utorak? Držim fige....
    Ja sam '83 godiste. Oba pita su bila po dva embrija, jednom dva 8stanicna, a drugi put jedan 8stanicni i jedan losiji, mislim 4staicni. Sada samo s femarom, samo jedna stanica, ja ovulaciju imam, mislim svaki misec, ne vrime sam i bazalnu mjerila. Mislila sam izmedju ivf ici na aih, ili pokusvat prirodno, al se mislim onda otic na hsg?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja sam '83 godiste. Oba pita su bila po dva embrija, jednom dva 8stanicna, a drugi put jedan 8stanicni i jedan losiji, mislim 4staicni. Sada samo s femarom, samo jedna stanica, ja ovulaciju imam, mislim svaki misec, ne vrime sam i bazalnu mjerila. Mislila sam izmedju ivf ici na aih, ili pokusvat prirodno, al se mislim onda otic na hsg?
    svakako odi negdje drugdje po drugo mišljenje, sa svim nalazima, naravno da možeš vrtit prirodnjake, dok god ima ovulacije

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    svakako odi negdje drugdje po drugo mišljenje, sa svim nalazima, naravno da možeš vrtit prirodnjake, dok god ima ovulacije
    Ja sam zadovoljna sa svojim dr. Ne mogu ric rec protiv. Samo donacija js mi je nekako daleko, nekako ne mogu ti jos probavit. Teoretski ta beba ne bi imala moje gene. Znam da je glupo, i necu da seneko uvridi, al ja tozasd ne mogu
    A sta se tice drugog misljenja, mozda bi trebala, al nije mi ni to jednostavno, radim u privatnika, ic u zg ili dalje mi nije tek tako. Samo dr misli da se aih-om i hsg-om vracamo na poceak. Ja ne mislim tako, vec da sebi time stvaram sansu izmedju ivf-ova.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja sam zadovoljna sa svojim dr. Ne mogu ric rec protiv. Samo donacija js mi je nekako daleko, nekako ne mogu ti jos probavit. Teoretski ta beba ne bi imala moje gene. Znam da je glupo, i necu da seneko uvridi, al ja tozasd ne mogu
    A sta se tice drugog misljenja, mozda bi trebala, al nije mi ni to jednostavno, radim u privatnika, ic u zg ili dalje mi nije tek tako. Samo dr misli da se aih-om i hsg-om vracamo na poceak. Ja ne mislim tako, vec da sebi time stvaram sansu izmedju ivf-ova.
    a opcija da idete na prirodnjake, rađe nego aih? (ili kombinacija)

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

papiiga u vezi ovoga beba ne bi imala moje gene, mmoram priznati da je to bila upravo i moja prva pomisao, a volim se osjecati posebnom, i to naravno prenijeti na svoje dijete, medutim nakon tri grdne stimulacije, rezultat je bio 2 punkcije po jednog folikula, 1 js i 1 transferom. Neuspjesno. zadnju 3. stimulaciju sam primila 52 gonala, neznas koje je ludi ja ili doktor, reakcija "svemirska tisina"
    to je bila tocka na i u mojoj prici s donacijom js.
    jednostavno nije imalo smisla ici dalje i nakon razmisljanja od godinu i pol i neuspjesnih postupaka krenula je prica s HZZO i prvom donacijom krajem 2010.
    u mojoj glavi se jednostavno poslozilo da ce tamo neka mlada cura donirati svoje js i da ce ti embriji biti meni vraceni, i kada uspijem da cu ja ici na prvi UZV i sve ostale, provesti 9 mjeseci s tim bicem u sebi i jednostavno mu biti mama, sto cu i biti kada ga rodim
    meni je to sada vrlo jednostavno
    nadam se da donacija nece biti tvoja jedina opcija i da ces uskoro biti trbusasta
    slobodno se javi na pp

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •