Citiraj PapigaCapo prvotno napisa Vidi poruku
Ja sam zadovoljna sa svojim dr. Ne mogu ric rec protiv. Samo donacija js mi je nekako daleko, nekako ne mogu ti jos probavit. Teoretski ta beba ne bi imala moje gene. Znam da je glupo, i necu da seneko uvridi, al ja tozasd ne mogu
A sta se tice drugog misljenja, mozda bi trebala, al nije mi ni to jednostavno, radim u privatnika, ic u zg ili dalje mi nije tek tako. Samo dr misli da se aih-om i hsg-om vracamo na poceak. Ja ne mislim tako, vec da sebi time stvaram sansu izmedju ivf-ova.
papiiga u vezi ovoga beba ne bi imala moje gene, mmoram priznati da je to bila upravo i moja prva pomisao, a volim se osjecati posebnom, i to naravno prenijeti na svoje dijete, medutim nakon tri grdne stimulacije, rezultat je bio 2 punkcije po jednog folikula, 1 js i 1 transferom. Neuspjesno. zadnju 3. stimulaciju sam primila 52 gonala, neznas koje je ludi ja ili doktor, reakcija "svemirska tisina"
to je bila tocka na i u mojoj prici s donacijom js.
jednostavno nije imalo smisla ici dalje i nakon razmisljanja od godinu i pol i neuspjesnih postupaka krenula je prica s HZZO i prvom donacijom krajem 2010.
u mojoj glavi se jednostavno poslozilo da ce tamo neka mlada cura donirati svoje js i da ce ti embriji biti meni vraceni, i kada uspijem da cu ja ici na prvi UZV i sve ostale, provesti 9 mjeseci s tim bicem u sebi i jednostavno mu biti mama, sto cu i biti kada ga rodim
meni je to sada vrlo jednostavno
nadam se da donacija nece biti tvoja jedina opcija i da ces uskoro biti trbusasta
slobodno se javi na pp