no jesil ti u zadnje vrijeme probala sa svojim jajcekima? mali broj antralaca ne znaci da su js lose, obzirom da si jos uvijek jongcikenica
nemas sto ici u veliku stimulaciju..mozda izrajcati to sto imas s klomicima, femarom ili niskodoziranim FSH.
pa pred stimulaciju bi ti trebali pogledati broj antralaca, tako mpovci bi mogli ocijeniti kako ces reagirati, koju kolicinu lijekova, koji protokol..itd..
ali 9js..pa zavidim na brojci..![]()
ja imam ca. oko 8 antralaca a pod antagonistom (dakle taj isti protokol sto si ti imala) rastu bezveze..nejednako. predzadnji put u antagonistu sam dobila 3js...naravno razlicitih velicina.. od toga se naravno jedna oplodila jer su dvije bile nezrele. a i E2 pred punkciju je govorio da imam jednu zrelu.
ovaj put (prije estrogen priming) se izdvojila dva..antralaca dosta pa opet banana. inzistirala sam da prekinemo stimmu i da nastavimo samo s 75IE gonala..dobili 2js koje su se razvile u blastice.
cekamo betu, mada sam tako prehladjena i nikakva da ne vjerujem u tu srecu. osim toga su mi ovi grcevi slicniji menstrualnim...ajdontnov.