Citiraj Shadow2 prvotno napisa Vidi poruku
A evo bas jesam, jong cikenica.. S reproduktivnim organima babe od 80))
Meni se drasticno promjenila situacija od prosle godine , od 5-6 antralnih folkula na svakom jajniku... Sad sam na uzv imala 2 antralca na jednom jajniku, a na drugom ni jedan.. Mengu imam, maternica je dobra. Bar nesto))
Tako da sam ja prelomila u sebi, i odlucila se na donirane j.s. Mislim da je to najbolja opcija za mene..

no jesil ti u zadnje vrijeme probala sa svojim jajcekima? mali broj antralaca ne znaci da su js lose, obzirom da si jos uvijek jongcikenica
nemas sto ici u veliku stimulaciju..mozda izrajcati to sto imas s klomicima, femarom ili niskodoziranim FSH.

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
Ispravak netočnog navoda: KAL-ova DHEA je mikronizirana, treba odlijepiti naljepnicu i pogledati tekst na američanskom.

Spodoba, meni nikad nisu radili AFC, koliko je on bitan? FSH mi šeta oko 7, AMH 3.8, androstendion post-menopauzalni, u zadnjem postupku sam dobila 9 j.s. uz kratki protokol Gonal + Cetrotide.
pa pred stimulaciju bi ti trebali pogledati broj antralaca, tako mpovci bi mogli ocijeniti kako ces reagirati, koju kolicinu lijekova, koji protokol..itd..
ali 9js..pa zavidim na brojci..

ja imam ca. oko 8 antralaca a pod antagonistom (dakle taj isti protokol sto si ti imala) rastu bezveze..nejednako. predzadnji put u antagonistu sam dobila 3js...naravno razlicitih velicina.. od toga se naravno jedna oplodila jer su dvije bile nezrele. a i E2 pred punkciju je govorio da imam jednu zrelu.
ovaj put (prije estrogen priming) se izdvojila dva..antralaca dosta pa opet banana. inzistirala sam da prekinemo stimmu i da nastavimo samo s 75IE gonala..dobili 2js koje su se razvile u blastice.
cekamo betu, mada sam tako prehladjena i nikakva da ne vjerujem u tu srecu. osim toga su mi ovi grcevi slicniji menstrualnim...ajdontnov.