Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2444

Tema: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Shadow2 prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam,icu sad kod svog mpo-ovca..pa cu vidit sta ce reci... Ali draga cisto sumnjam.. Zadnji put kad sam isla antagonist protokol imala sam tri j.s.- od kojih je samo jedna bila dobra...
    A sad s ova 2 jadna folikula?!ma vidit cemo,bit ce sta bude....ali svakako idem kod svog mpo dr...to nisam htijela odradit u Pragu,jer ionako ili idem skroz nekom blagom stimulacijom..ili prirodni ciklus...a to mi se ne isplati radit ni vremenski, a ni financijski u Pragu,pa cu to ovdje ici.

Ma kakvi menstrualni grcevi zeno?! To su ti se blastice lipo implatirale, i sad se ugnjezdzuju)) bas si blesava)
    Kad ti je beta?
    gledaj, meni npr. ne lezi antagonist. ja sam ga probala dva puta, isto sam dobila 3js. prvi put tri razlicite velicine, a oplodjena JS se lose razvijala. prosla bez tranfera.
    zadnji put sam stimulaciju u antagonistu prekinula jer bi sigurno zavrsili kao i prvi put. stoga sam radije htjela hraniti te dvije koje su fino narale.
    tako da je za mene antagonist UMRO. ako, onda cu radije uzeti niskodozirani fsh, tipa 75IE gonala svaki dan. dobit cu dvije stanice i to je to. ili pak klomifen.
    u suprotnom mi bolje lezi kratki protokol. pa ako i ne mobiliziram sve antralce, rast ce ravnomjernije.
    hcg rezultat cemo znati danas. mada je test bio negativan s jedva vidljivom sjenom i to samo uz dobro svjetlo. nije to dobro..danas je 11dpo.

dragicka, valja probati. mislim da je prerano otpisati vlastita jaja iz jednog pokusaja, uz jedan protokol.
    Posljednje uređivanje od spodoba : 29.01.2013. at 09:25

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •