Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2444

Tema: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj spodoba prvotno napisa Vidi poruku
    moram naglasiti da sam i ovaj put i zadnji put prosle godine kad sam ostala trudna uzimala estrifam nakon transfera i za vrijeme stimulacije. naravno da je stvar dobrog embrija, no kod mene estradiol na 7DPO nikad nije bio bas posebno velik. znam da je jedan doc komentirao da je nedovoljno za trudnocu.
    Malo kasnim, ali moram pitati spodobu kako to da joj je estradiol na 7 DPO tako nizak u stimuliranom postupku. Nisam nikad vadila u to vrijeme ali ne bi se trebao toliko sniziti nakon što je sky high prije punkcije. Ili griješim?

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Malo kasnim, ali moram pitati spodobu kako to da joj je estradiol na 7 DPO tako nizak u stimuliranom postupku. Nisam nikad vadila u to vrijeme ali ne bi se trebao toliko sniziti nakon što je sky high prije punkcije. Ili griješim?
    snizi se on u odnosu na preovulatorni peak, ali da za jedno dobro ugnjezdjenje kraj progesterona i E2 vrijednosti trebaju biti dobre. jedan doc mi je rekao u idealnom slucaju oko 150. a moj je znao biti 75. to je vjerovatno problem onih s niskom rezervom, izmedju ostalog.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •