Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2444

Tema: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj ljube prvotno napisa Vidi poruku
    vani se ponekad primjenjuje Estrogen Priming Protocol (EPP) kod visokog FSH i poor respondera u IVF-u (neke studije je radio Cornell)
    vau, čačkala sam noćas malo tražeći informacije o EPP i ovo je pravo otkriće za mene.
    znate li da li to netko primjenjuje kod nas?

btw, moglo bi se reći da sam ja prošli mjesec bila na EPP budući sam grškom nakon AIH-a
    uzimala premalo progesterona (1 vag umjesto 6), te 6 mg estrofema cijeli ciklus.
    problem je jedino što moj dr. ovaj mjesec želi da pauziramo

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj krojachica prvotno napisa Vidi poruku
    vau, čačkala sam noćas malo tražeći informacije o EPP i ovo je pravo otkriće za mene.
    znate li da li to netko primjenjuje kod nas?

btw, moglo bi se reći da sam ja prošli mjesec bila na EPP budući sam grškom nakon AIH-a
    uzimala premalo progesterona (1 vag umjesto 6), te 6 mg estrofema cijeli ciklus.
    problem je jedino što moj dr. ovaj mjesec želi da pauziramo
    a zadnji mjesec si imala AIH? ja bi inzistirala na postupku, vec kad si uzimala estrogene citav mjesec.
    sto se tice EPP, na tvom bi mjestu napravila prijedlog..u stilu sto mislite..da li bi mogli pokusati to i to..

sto se tice preovulatornog peaka - ovdje u DE uz folikumetrije se vadi i krv - E2, LH i progesteron. dakle prati se razvoj.
    ja inace imam sluzi na izvoz, zaista od ca. 9dc pa do ovulacije vrlo obilno. endometrij je uvijek super!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

[QUOTE=spodoba;2364990]a zadnji mjesec si imala AIH? ja bi inzistirala na postupku, vec kad si uzimala estrogene citav mjesec.
    sto se tice EPP, na tvom bi mjestu napravila prijedlog..u stilu sto mislite..da li bi mogli pokusati to i to..QUOTE]

dakle, misliš da se to filanje estrogenom u proteklom ciklusu treba iskoristiti?
    imaš li kakvih podataka ili možeš pretpostavljati kako filanje estrogenom djeluje na slijedeći prirodan
    ciklus? pošto mi je sad kasno za klomić, a neda mi se trošiti pokušaj bez stimulacije, javit ću vam
    iskustvo EPP ciklus + prirodni ciklus

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •