Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2444

Tema: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Na žalost, upućena sam, isto oduvijek savršeni ciklusi (i u puno kasnijim godinama), nikakve tegobe, a na kraju školski primjer svega lošega u MPO.
    Javit će se cure koje su uspjele i sa lošijim AMH, one uvijek ističu važnost mlađih godina.

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ljube,
    jasno mi je da agonist ili antagonist dodani 7 dana nakon O imaju supresivnu ulogu, ali u ovom protokolu antagonost se dodaje na 6 dan stimuliranog ciklusa (ili kod određene veličine folikula), a prije toga samo se estrogen koristi i to od 21. dana prethodnog ciklusa pa sve do sredine stimuliranog ciklusa (estrogen se dodaje zajedno s ljekovima za stimulaciju). Dakle pitanje je, da li samo estrogen koji se koristi od 21. dana prethodnog ciklusa može spriječiti porast LH na početku ciklusa i time njegov negativan efekt na razvoj folikula?

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj xvana prvotno napisa Vidi poruku
    Ljube,
    jasno mi je da agonist ili antagonist dodani 7 dana nakon O imaju supresivnu ulogu, ali u ovom protokolu antagonost se dodaje na 6 dan stimuliranog ciklusa (ili kod određene veličine folikula), a prije toga samo se estrogen koristi i to od 21. dana prethodnog ciklusa pa sve do sredine stimuliranog ciklusa (estrogen se dodaje zajedno s ljekovima za stimulaciju). Dakle pitanje je, da li samo estrogen koji se koristi od 21. dana prethodnog ciklusa može spriječiti porast LH na početku ciklusa i time njegov negativan efekt na razvoj folikula?
    xvana, evo još malo info o tvom pitanju:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2654939/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •