Citiraj spodoba prvotno napisa Vidi poruku
moje iskustvo - broj antralaca prije ovog ludog 'dopingiranja' sa svim kerefekama je bio 3-5. broj antralaca je postepeno rastao na kojih 7-8, jednom sam cak imala oko 12 antralaca. amh je uvijek bio tu negdje. prvi je bio 0.5 pa je par mjeseci kasnije bio i 0.8. godinu prije uspjelog postupka je bio 0.6.
cini mi se da se iskusniji doktori ne drze tog AMH kao pijan plota, mnoge su zene unatoc daleko nizem AMH nego sto je moj ostale trudne. ocito da je bitnije stanje jajnika nego ta brojka.
jedino sto se kod mene nikada nije promijenilo je reakcija na stimulaciju. a ona je bila losa, nikada nisam dobila vise od 4js mozda i pet ali je to bilo nezrelo. znam da sam u jednom ciklusu imala kojih 8 antralaca, a uspjeli mobilizirati samo 4. itd
ali je stopa fertilizacije bila sve bolja i bolja. ispocetka bez 'dopingiranja' je bila losa - imala sam 0 oplodjenih, pa jednu, u trecem pokusaju 3 od 4, u cetvrtom obadvije se oplodile, u petom prirodnjaku se ta jedna opldodila, u sestom isto, u sedmom se obadvije oplodile..itd.
to su jako dobri rezultati..čovjeku baš treba da čuje neko pozitivno iskustvo jer nije lako cijeli dan nešto kemijati i piti..gadna je to samodisciplina nadam se da će i kod mene uroditi plodom..