Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2444

Tema: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ema 1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Sve Petrova imam još 3 stimulirana postupka pa neznam kud dalje uvijek ista stimulacija i 2 js neznam koja bi stimulacija bila optimalna?

NelaR avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj ema 1 prvotno napisa Vidi poruku
    Sve Petrova imam još 3 stimulirana postupka pa neznam kud dalje uvijek ista stimulacija i 2 js neznam koja bi stimulacija bila optimalna?
    Ja sam prošla u Petrovoj 3 stimulacije i svaka je bila drugačija, najbolje sam reagirala na Menopure 350jedinica,
    (AMH 1.5!! Ali baš je bilo cura koje su katastrofalno reagirale na njega tako da je to baš individualno)
    jedini put da su mi oba jajnika radila u isto vrijeme,
    tad smo dobili 4 folikule, jedna prezrele, jedna nezrela i dvije oplođene, ali od bete na žalost ništa.
    Baš zbog toga mi je jako interesantna ta terapija Elonovom jer bi u tom slučaju npr. sve 4 folikule bile jednako zrele,
    ako sam ja dobro shvatila kako djeluje taj ljek.
    Ja shvačam da imaju ograničena novčana sredstva po pacijentu,
    ali nekome tko ima visok AMH ne treba niti toliko jedinica osnovnog ljeka za stimulaciju pa mogu na tu stranu ušparati.

ema 1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

NelaR
    Menopure nisam nikad dobila
    Samo gonale i to 300jed.neznam kako bi uopće reagirala ali se razmišljam preselit u škvorc pa probat s nekom drugom terapijom
    Znam da nitko ne može napraviti čudo ali eto bar cu probat sve.zadnja trudnoća je bila iz prirodnog ivf ali nažalost blighted ovum
    Neznam ni sama kud dalje stojim ispred zidA,u Petrovu bi trebala u 6mj na novi ivf postupak a s druge strane meda mi se ispucati sve postupke na istu shemu a ništa od toga

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •