-
Hvala vam puno svima na savjetima, puno mi to znaci, pogotovo zato sto u biti prvi puta sam se odlucila konacno o tome progovoriti s ljudima koji prolaze isto ili slicno. S jedne strane sam realna i uvijek prvenstveno dajem povjerenje znanju, ne vjerujem u cuda, znam da statisticki sa svojom dijagnozom igram lutriju. S druge strane, od istih doktora sam dobivala i oprecne (cesto i nerealne) informacije ili najgore od svega - nisam dobila nikakvu informaciju, tako da na kraju opet istrazivanje ostaje na meni. Ponekad imam osjecaj da se gubim u svemu tome.
Istina je da jos uvijek prema nekim MPO standardima nemam puno godina, ali kako je to sve kod mene pocelo prerano, ne znam vise koliko snage imam za prolaziti sve to iznova u krug, pogotovo kada znam da kada sam u postupku nikoga nije briga sto ce biti sa mojim zdravljem ako taj postupak ne uspije. To opet ostaje na meni da sama istrazujem i vazem - a koliko god bila realna, jasno vam je sto mi je najveca zelja.
@Kaae, tako mi je drago sto se tebi to sve tako lijepo poslozilo. No nazalost, mislim da kod mene to nije moguce da se to dogodi prirodno, ovih bezuspjesnih 7 godina pokusavanja ide k tome u prilog. Svakako cu potraziti jos misljenja, jer to je preozbiljna odluka da bih je temeljila na malom uzorku.
U pon idem kod dr. Sirovec, pa cu vidjeti što ona kaže. Svakako ću još razmisliti kod koga bih otišla po "privatno" mišljenje, razmišljala sam o Lučingeru jer njega hvali i struka i pacijentice, navodno je prilično realan, no istina je da je on MPO doktor, ne znam vise koga bih jos pitala. Osim toga, moram vidjeti kako ću sada reagirati na novi ciklus, jer ako bolovi budu jaki, mislim da ću se prvo koncentrirati na saniranje situacije sa endometriozom (sto je i zadnja uputa od dr. Sirovec). A onda krenuti ozbiljno proucavati opciju Prag.
Hvala vam jos jednom puno!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma