Ja bih tipovala na to da je točna ova da je stvar kvalitete js. Mislim, znam žena s endometriozama koje nisu bile bezazlene i koje su se operirale pa su ostale prirodno trudne, tako da bi se činilo da ona nije baš takav show-stopper za implantaciju.
Ja mislim da bi ti trebala vidjet koliko imate resursa (emotivnih, novčanih, vremenskih) i probat napravit nešto drugačije. Da budem direktna - uz pretpostavku da mi je donacija i posvajanje kao rješenje OK, i da imam toliko financija, moj bi hodogram na tvom mjestu bio možda ovaj: pokušaj donacije , pa ako ne ide posvajanje, ne bih se još puno "pacala" u prirodnjacima. Sve od toga će biti skoro pa jednako emotivno emotivno izazovno (posvajanje većina ljudi kažu da je i teže, jer si u situaciji marketirat sebe, a u IVF-u "samo legneš na stol"), pa dok imaš još snage, dok te nije IVF u potpunosti prožvakao... probaj nešto drugo, ne znam.
Radi se o tebi, što ti je prispodobivije. (Emotivno) je sasvim legitimno i vrtit prirodnjake, ali kako pitaš za što su objektivno najveće šanse, moje razmišljanje je ovo. Puno sreće!!!