Results 1 to 50 of 2444

Thread: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Buba38's Avatar

Quote Originally Posted by angie17 View Post
    Hvala draga <3 da bila sam na sv.Duhu jer se odjel humane rep.u Splitu renovirao...sad napokon rade.
    Ja sam isto u st kod dr.marušić, kod koga si ti, koje si lijekove imala i kako si reagirala na njih mislim vidim da je dobro odreagiralo ja sam na čekanju do 3 mj

saraLaughs's Avatar

Ja kod dr. šunj.. poznato ? Molim Vas za malu pomoc? Ima li iko iskustva s AmH blizu granice smanjene ovarijske rezerve i takodjer FsH tako a da je isa u postupak ? I jos nesto.. Jel mozda znate kako ide s bolnicom i nevjencanim parovima u potpomognutoj ? Hvala

Buba38's Avatar

Quote Originally Posted by saraLaughs View Post
    Ja kod dr. šunj.. poznato ? Molim Vas za malu pomoc? Ima li iko iskustva s AmH blizu granice smanjene ovarijske rezerve i takodjer FsH tako a da je isa u postupak ? I jos nesto.. Jel mozda znate kako ide s bolnicom i nevjencanim parovima u potpomognutoj ? Hvala
    imam ja moj AMH je 1,84 a FSH 34 tak da je zbilja meni zabrinjavajuće a doktorima gotov pa nemoguće al me dr.pustila u postupak iako je naglasila da će postavljat pitanja ostali dr a u postupak u 3 mj čekam mc a šta se tiće bolnice neznam koliko sam informirana da se dođe i isti dan ide a nevjenčani parovi treba izjava od javnog bilježnika da živite u izvanbračnoj zajednici nešta sami ispišete oib i potpis to odnesete ovjerit i 100 kn nez ako te šta još zanima tu smo uvijek neko nešta zna

saraLaughs's Avatar

Buba38 Hvala ti... to s javnim biljeznikom nesto sam vidila u ovom papiru sta mi je dr dala.. zadnji ulomak - i najmanje se vidi..