-
Nasty, evo ovo su nalazi hormona vađeni u 9/2018:
AMH (PMOLL) 2.20, FSH(IUL)10.60, LH(IUL)2.10, T(NMOLL)0.80, TSH(MIUL)1.85, PRL(MIUL). Inače sam 78.godište,partner 72.
Krenula sam sam tek tada sa IVF-om (1.IVF femara, 2.IVF u prirodnom, samo štoperica, 3.IVF Benfola 300, Pregoveris i Cetratide) a ona prirodna trudnoća je kućna radinost
.
Nažalost, kako je dr. tada izjavio, loša sreća
...
Šta se tiče kvalitete, udarila sam tromjesečnu kuru matične mliječi - ampule, pa 2 suhe smokve u maslinovom ulju natašte, navodno dobro za sniziti FSH, te uzimam Solgarov Nutri Nano Q 10 koenzim koji mi je preporučen u bolnici. Paprena mu je cijena, ima i malo povoljnija varijanta od Twinlaba koju sada pijem, opći osjećaj u organizmu je definitivno bolji a hoće li se odraziti na kvalitetu j. stanica, teško je reći do same punkcije. Inače, nabavila sam i wheat grass (prah), ali to ću kad stanem sa matičnom mliječi da ne pretjerujem. Meni su se, nažalost, prilikom zadnje stimulacije i aspiracije stvorile 2 ciste na lj. jajniku koje moram pratit, tako da sam za sada stala dok ne vidim jesu li nestale i čujem mišljenje MPO liječnice koja me vodila u zadnjem postupku.
Izgleda da je tako, samo nikako uhvatit tu jednu ali zlatnu stanicu. Prva trudnoća je bila spontana, kućna radinost, samo da je bilo malo sreće...
Samo hrabro, ima opcija, treba sve mogućnosti istražiti, kontaktirati i ne odustati.
Posljednje uređivanje od spajalica : 10.04.2019. at 08:42
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma