Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2444

Tema: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Medo2711 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svim curama.U kratko o meni ima AMH 0.6 FSH 12 bio mi je vislji 20 uspjela sam ga sniziti sa vitaminima.Bila sam na prvom postupku ivf i nije uspjelo jer nisu nasli ni jednu stanicu na zalost.Jako lose reagirala na stimulaciju sa menopurima.Zelim svima sretno dalje u postupcima
    mogu li pitati u kojim je jedinicama izražen AMH od AMH 0.6 ?

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

O.6 l

Datum pristupanja
    May 2019

Početno

Može li netko molim vas pogledati moje nalaze- imam 39 godina. Estradiol 39 (30-160), lh 9, 8(1,1 -11,6), fsh 10,8 (2,8 -11,3), prolaktin 458 (40-530). Jel ovo loše

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Sve ti je dobro za tvoje god!lh i fsh nije velika razlika.

Datum pristupanja
    Nov 2018

Početno

Hvala ti Medo!

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj sani79 prvotno napisa Vidi poruku
    Može li netko molim vas pogledati moje nalaze- imam 39 godina. Estradiol 39 (30-160), lh 9, 8(1,1 -11,6), fsh 10,8 (2,8 -11,3), prolaktin 458 (40-530). Jel ovo loše
    puno više od navedenih nalaza će ti moći kazati ginekolog, po mogućnosti koji je subspecijalist za humanu reprodukciju, nakon ultrazvuka, tad će ti moći više reći kakvo je stanje jajnika, koliko antralnih folikula imaš, bilo bi dobro još izvaditi i AMH.

No na što se spremaš Sani79? Ideš u postupak? Godine ti nisu baš olakšavajući faktor, znatno je teže zatrudniti u tim godinama i lošiji su rezultati MPO postupaka, nema tu nažalost lijeka, iako trudnoća ima, naravno, zato žurba žurba žurba, ne gubite vrijeme either spontano i ako ne dođe to začeća unutar 6 mjeseci nezaštićenih odnosa - put pravac ginekolog i subspecijalist za humanu. Vremena nemaš za izgubiti. MI smo svojevremeno imali temu na Rodi - ovdje na ovom podforumu - 39+ baš zato što su ti postupci mnogo izazovniji, mnogo manje uspješni.....

Datum pristupanja
    Nov 2018

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    puno više od navedenih nalaza će ti moći kazati ginekolog, po mogućnosti koji je subspecijalist za humanu reprodukciju, nakon ultrazvuka, tad će ti moći više reći kakvo je stanje jajnika, koliko antralnih folikula imaš, bilo bi dobro još izvaditi i AMH.

No na što se spremaš Sani79? Ideš u postupak? Godine ti nisu baš olakšavajući faktor, znatno je teže zatrudniti u tim godinama i lošiji su rezultati MPO postupaka, nema tu nažalost lijeka, iako trudnoća ima, naravno, zato žurba žurba žurba, ne gubite vrijeme either spontano i ako ne dođe to začeća unutar 6 mjeseci nezaštićenih odnosa - put pravac ginekolog i subspecijalist za humanu. Vremena nemaš za izgubiti. MI smo svojevremeno imali temu na Rodi - ovdje na ovom podforumu - 39+ baš zato što su ti postupci mnogo izazovniji, mnogo manje uspješni.....
    Hvala na odgovoru.

Imala sam spontanu trudnoću u 10- om mjesecu i nažalost missed ab. u 7 tjednu. Sad bi opet pokušali (u kućnoj radinosti), pa sam otišla izvaditi hormone, jer su mi menstruacije jako oskudne. Na ginekološki pregled idem za osam dana, pa ću valjda i više znati. amh i progesteron ću izvaditi na 21. dan ciklusa. U međuvremenu me poslala ginekologica hematologu, jer mi nešto iz nalaza koje sam radila nakon spontanog upućuje na možebitnu trombofiliju. Sad me trenutno najviše brinu jako oskudne menstruacije. koje traju jedva dva dana.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •