Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2444

Tema: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

majic44, dobro došla na rorum!

normalno je kad je u fazi u kojoj se nalaziš da visok FSH varira, da se smjenjuju viša i niža vrijednost jer tvoji jajnici još rade. gase se jajnici, ali rade još... zato brzo na IVF jer mlade su ti godine, a i imaš AMH od oko 3 pmol/L.

što se tiče povišene vrijednosti FSH, u tvojoj situaciji normalno je da se na 3. dan ciklusa smjenjuju visoke i nešto niže vrijednosti iz ciklus u ciklus. na žalost, releventne su ove više vrijednosti FSH koje kod tebe idu do 25 IJ/L

ako smijem napisati savjet - odmah na IVF ako želiš napraviti pokušaj s vlastitim stanicama i ne troši novac na skupe proizvode koji ne mogu vratiti gotovo ugašenu funkciju jajnika. čuvaj novac za IVF postupke i za buduće dijete

Datum pristupanja
    Jun 2019

Početno

Hej hvala na savjetima! ma hvatam se sad za zadnju slamku eto.. Veliki mi je sok bio uopce saznati nedavno da sam u perimenopauzi ali cula sam od poznanice koja je imala slican slucaj i ostala prirodno trudna da joj se pomladio organizam od trudnoce pa me to malo tjesi. Ja se zbilja ne osjecam tako, tj.nemam zasad nekih simptoma koji bi ukazivali da ulazim u menopauzu osim tog glupavog fsh. Jedino sto sam primjetila je gadni pms i promjene raspolozenja ali to sam znala i prije imati,rj.takva sam po naravi hah. Idem na ivf sad za mjesec ipo, taman prikupljam sve potrebne nalaze. Dr. Lucinger mi je rekao da mi godine idu u prilog i da mozemo pokusavati godinu dana pa ako bas ne bude islo odem na donaciju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •