Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2444

Tema: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2019

Početno

Rekao mi je to za stimulaciju generalno, znaci bez obzira koliko ja taj mjesec imam antralnih fol.stimulacija mi nebi napravila nista znacajno, tj.nebi najvjerovatnije reagirala i dobili bi isto. E sad, koliko ce jajnih stanica biti, to ne znam.. Jedan ciklus sam ispustila dvije kad mi je doktorica radila folikulometriju, tj.kad smo pokusavali preko ciljanih odnosa zatrudniti. Vjerujem da Luci zna sto radi, ulazem u njega sve nade

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

book majić. isto sam iz zadra i imam sličan problem, možeš li mi se javiti za neke informacije?

Datum pristupanja
    Jun 2019

Početno

Citiraj majamajamaja prvotno napisa Vidi poruku
    book majić. isto sam iz zadra i imam sličan problem, možeš li mi se javiti za neke informacije?
    Hej! slobodno mi posalji privatnu poruku, ja nemam pojma kako to funkcionira jer sam nova na forumu.

Datum pristupanja
    Jul 2019

Početno

maja i majic, i ja bih se rado cula s vama ali, nazalost, ne mozemo slati privatne poruke dok smo jos nove na forumu
    pise gore "Privatne poruke možete primati i slati tek nakon što imate određeni broj objavljenih postova i ta se opcija aktivira automatski".

Datum pristupanja
    Jun 2019

Početno

Ajme bas bezveze :/

Datum pristupanja
    Jul 2019

Početno

Citiraj majic44 prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme bas bezveze :/
    da, steta.. a nista, morat cemo skupljati postove

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu