Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2444

Tema: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj majic44 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam cula za dheu al me isto strah uzimati na svoju ruku.. Svakako bi prvo provjerila vrijednosti tog hormona pa onda eventualno narucila. Premda,citala sam da ako je amh nizak (meni je 2.6. A zadnji fsh 25) da tu nema bas pomoci. Dhea mozda moze unormalizirati fsh privremeno ali cinjenica je da imamo malu rezervu. Ne znam sto vi mislite o tome?
    Puno sam citala o tome..Jako puno njih pilo to.Ja sam pila da snizim fsh jer moja mpo dr me nije pusta u postupak ako je vislji od 12.On nije samo za zenske hormone,dobar je i za druge stvari.Ja se bolje osjecam od kad to pijem,nema umora,glavolja toliko,smirenija sam itd....ne vidim da mi skodi ja sam na njemu vec 3 i nes mj.

Datum pristupanja
    Jun 2019

Početno

Citiraj Medo2711 prvotno napisa Vidi poruku
    Puno sam citala o tome..Jako puno njih pilo to.Ja sam pila da snizim fsh jer moja mpo dr me nije pusta u postupak ako je vislji od 12.On nije samo za zenske hormone,dobar je i za druge stvari.Ja se bolje osjecam od kad to pijem,nema umora,glavolja toliko,smirenija sam itd....ne vidim da mi skodi ja sam na njemu vec 3 i nes mj.
    To je lijepo za cuti. Ako mi je snizen narucit cu ga i ja. Ja uzimam maticnu mlijec svako jutro, pijem vec neko vrijeme folnu i ubiquinol(q10), sad sam pocela piti i neke prenatalne vitamine sa iherba, zovu se garden of life. Oni su broj jedan sto se tice prenatal vitamina jer su raw, tj.ne sadrze nikakve dodatke. To sada pijem sve zbog kvalitete jajnih stanica posto znam da ce mi ih biti jedna dvije u najboljem slucaju(radim ivf u prirodnom ciklusu).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •