Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2444

Tema: Nizak AMH, visok FSH, smanjena ovarijska rezerva: iskustva, protokoli, rezultati...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj majic44 prvotno napisa Vidi poruku
    Nadala sam se da ce se fsh smanjiti ali kuzim da on oscilira iz mjeseca u mjesec a amh je zapravo najveci pokazatelj, on mi je 2.6 bio prije mjesec ipo. Menga mi je sad uredno dosla 25.dan, cak obilnije krvarim sto je dobar znak pa se nadam da nesto od suplemenata djeluje,pogotovo ta maticna mlijec koja je skupa ko sam vrag hah. Svakako se nadam bebici i jako sam optimisticna zapravo.
    draga bi li mi napisala, može i na pp, koliko plaćaš tu matičnu mliječ?

Datum pristupanja
    Jun 2019

Početno

Bila sam uzela kuru za tri mjeseca al trajalo mi je duze, skoro pola godine. 880 kn, dobiju se tri bocice.

Datum pristupanja
    Jul 2021

Početno

@majic44

Kako napreduju tvoji postupci?
    Ja sam isto kod L. Nazalost iza sebe imam tri neuspjesna postupka (1 prirodni i 1 blago stimulirani na sv. Duhu i sada zadnji blago stimulirani kod L.)
    Uvijek dodem do transfera (vrate mi embrij star 2 ili 3 dana) ali se nikako ne prima.
    Hormoni su mi koma, zbog loseg AMH u niti jednom postupku nisam imala vise od jedne stanice.
    AMH je 0,5 pmol. FSH mi jako skace (vrijednosti su mi bile od 6,28, do 15. Zadnji nalaz FSH je cak 32!)
    Estradiol niskih 45 pmol
    Jos se ne predajem, tek imam 29.god i nikome nije jasno kako imam tak lose nalaze. Ciklusi uredni, redoviti, nikada nisam imala endometriozu, ciste ili tak nekaj. Sve je uvijek bilo kao po spagi.
    Upravo se spremam na prirodni kod L. pa cemo vidjeti hoce li biti bolji ishod

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Moonpie, samo da te ohrabrim, ja sam taj amh vadila još prije 8 god na VV i bio je ispod razine mjerljivosti što je bilo i na neki način očekivano jer sam zbog endometrioze izgubila lijevi jajnik i desni je bio diran (jedan dio je bio odstranjen radi ciste) i uopće nisam reagirala na terapiju. Doktorica je preporučila donaciju, no mi smo se radije odlučili za posvajanje i danas imamo dvoje posvojene djece. No ja sam zbog endometrioze pila 4 god kontracepciju jer je jajnik bio u lošem stanju i bilo je ili to ili jajnik ide van. Prestala sam prošlo ljeto radi nekih svojih razloga i 6 mj nisam imala menstruaciju. Već sam mislila da ulazim u menopauzu. I onda su došla 2 pravilna ciklusa, a treći kasni. Mj dana nakon kašnjenja napravim ja test kad ono 2 crtice. Danas smo u 6.mj trudnoće i sve ok.
    Uvijek ima nade!
    Posljednje uređivanje od špelkica : 01.11.2021. at 09:08

Datum pristupanja
    Jun 2019

Početno

Drage curke vidim da je ste stale sa odgovorima ali evo javljam se nakon 5 postupaka.. pocela sam s 29 kad su mi hormoni bili u puno losijem stanju nego sad,s vremenom se to izbalansiralo ali je amh nažalost opet padao. Prvo na 3 onda na 0.6..kod vrcica sam dosla do transfera ali mi je to bio najgori postupak jer sam dobivala jako puno hormona a na kraju 1 jajna stanica koja se oplodila. No u razdoblju dok sam cekala betu sam imala jake napadaje panike 1.put u životu i izgleda da mi je cijelo to iskustvo kod njega trigeriralo anksioznost s kojom se i danas borim. Nakon toga sam promijenila dr i išla kod Pavičić baldani ali bio je neuspjesan postupak,folikuli su iz nekog razloga popucali prije punkcije i bila je neg aspiracija. Nakon toga sam se prebacila kod dr Simunica preko hzzo gdje sam imala 2 postupka,1.je zavrsio transferom i imali smo velike sanse po biologici ali beta negativna,a u 2.koji je bio sad u 8.mj se stanica nije oplodila. Znaci sve skupa sam imala 3 transfera sto je po meni dobar rezultat za nekog sa losom situacijom ali iz nekog razloga ne dolazi do implantacije,vrlo moguće zbog psihe i kortizola koji mi vjerojatno divlja dok cekam betu. Iskreno sve me to umorilo,najvise doktori koji vole ubiti u pojam na ama bas svakom pregledu. Ja sr bližim 35.godini sad i odlucili smo pokušati jos 2 prirodna koja su nam ostala preko hzzo, eventualno kod lucingera privatno stimulirani jos jednom za kraj i onda donaciju. Mislim da zbog psihe moram dalje jer je i ovo vec previše izgubljenog vremena.
    Suplementi svakako pomazu,ja sam sad opet uzimala maticnu i prenatalne vitamine i vidim da imam i po 4 antralca a znala sam imati doslovno 1. No pitanje je kakva je kvaliteta jajnih s obzirom da mi je zadnja bila loše kvalitete. Ciklus mi u zadnje vrijeme isto jako oscilira.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •