Neznam kako da ovo kažem ali ja isto imam ovaj problem ali i isto kao vaš sin. Znači ispričati ču vam cijelu priču a priča počinje ovako:

Znači to se sve dogodilo kad sam bio mali imao sam 7 godina i tad sam bio kod moje bake i onda sam rekao mojoj baki da idem vani da se družim sa prijateljom i onda kad sam išao vani onda se to desilo odjedan put kad sam udahnuo zrak iste sekunde mi se napuhao stomak i utvrdno mi se stomak ako vi mi možete objasniti kako je to moguće i onda ta bolest se dalje natavila i onda ja ništa nikome nisam rekao sve sam to držao u tajnosti ali neka cura je to saznala a ta cura se zove AnaMarija Jurina a nikome nisam rekao a moj kaže da sam rekao AnaMariji ali nisam joj rekao kako je onda saznala da imam tu bolest i onda svi u školi su saznali da imam tu bolest i svi su počeli biježati od mene zbog te cure koja neznam kako je saznala ona 100% je rekla svima u školi i onda svi su me izbigavali zato što su mislili da če oni dobiti tu bolest ali ja sad ču vam reći istinu ja se družim sa prijateljima dan danas i nisu dobili tu bolest to znači da ta bolest nije zarazna i onda sam počeo plakati zato šta nitko me voli i svi me izbjegavaju osim mojih prijatelja i prijateljica zato molim vas pomozi te mi jer prolazim kroz pakao i dan danas imam tu bolest zato molim vas nemoj me se smijati ovo nije smiješno zamisli da ti imaš tu bolest koju ja imam i svi te izbjegavaju osim tvojih prijatelja i prijateljica koji su dobri kakav bi ti bio osjećaj da prolaziš kroz to.

I sve ovo šta sam rekao je istina ne laž i ja imam sada 21 godinu i još uvijek imam tu bolest zato molim vas nemoj te se smijati i molim vas pomozi te mi jer ponekad mislim da sam ja jedini u svijetu koji ima tu bolest i ponekad mislim da nikad neću nači curu jer koja cura želi bolesnog dečka. Zato molim vas pomozi te mi.

A ta bolest je kakanje u gaće ako je bolest jer nemože biti virus jer da je virus onda bi se svi zarazili tom bolešću ali nitko se nije zarazio a to znači da nije virus mora onda biti bolest.

Molim vas podijelite ovo jer ne želim više proči kroz ovaj pakao i molim vas pomozi te mi i nemoj te se smijati jer dan dan imam tu bolest i nije smiješno.