drage žene,
ima li koja s iskustvom postupaka u mariboru, a da je voljna razgovarati s novinarkom za jedan mjesečnik. fotkanje dobijete besplatnomože meni na pp ili na 091 2277232
drage žene,
ima li koja s iskustvom postupaka u mariboru, a da je voljna razgovarati s novinarkom za jedan mjesečnik. fotkanje dobijete besplatnomože meni na pp ili na 091 2277232
Cure, javite se. Kod svih ovakvih poziva za izlaženje u novine od ključne je važnosti potencijalno zainteresiranima jel' moguća anonimka, ili makar mućenje faca u fotki. Pls cure koje kontaktiraju novinari - odmah to pitajte. Brijem da bi to ohrabrilo više njih.
Dobro, thnx. Nekad su novinari (pogotovo dnevnih listova) prihvaćali i anonimke, ako ne bi bilo hrabrih, zato pitam.
OK, hvala, "radni dio" znači - ako ne kažemo izrijekom anonimka moguća, traži se faca. Doduše, često je to, po mom iskustvu, stvar pregovora - em potpusti novinarska strana, em se ohrabri više njih (ljudi i ne kuže što točno anonimno znači, često, i to da se time stvarno ne izlažu).
Naime, kod neplodnosti su ti problemi da ljudi ne vole "mahati s tim konkretnim problemom", plus otvara žena (iz perspektive zaposlenika) karte oko trudnoće i liječenja pred poslodavcem. Premda svi znamo da je to sramotno i da ne bi tako trebalo biti, ali ljudi su zbog toga oprezni.
Posljednje uređivanje od ina33 : 02.09.2011. at 14:17
Da, potpisujem Inu, ja sam svojedobno isto pristala anononimus za NL dati poveći intervju. Kasnije me novinarka molila da se nađemo negdje na pola i da me bar s leđa pofotka, da slika ipak uz tekst, nisam mogla na to pristati pa je izašao samo tekst. Za razgovore smo uvijek spremni ali i dalje - anonimno.
Mi nemamo problema s fotkanje,. al nismo mariborci!!!
Ajmo ekipa - dobijete krasne fotkice svojih klinaca!!!
i za ovo još uvijek tražimo...
hoće li to stvarno značiti da je milinović u pravu?
Posljednje uređivanje od BHany : 06.09.2011. at 12:10