-
kajka1 da, ima i djece koja se ne znaju drugačije izraziti, ali recimo...meni je to davanje igračaka drugom djetetu zato kaj to dijete to želi onak..Ne znam kako da objasnim. Nama se nedavno desilo da nam je neko dijete iz kolica uzelo igračku (skupu), mi smo na brzaka otišli iz parka (ja nisam vidjela tko je i kada tu igračku uzeo) i naravno da je više nikada nismo vidjeli. I rekla sam svojoj djeci (to ih oduvijek učim) da kao prvo ne kopaju po tuđim stvarima (kolicima) da se igraju samo s igračkama s kojima im je dozvoljeno da se igraju i da isto tako ako ne žele ne moraju nekome dati svoju igračku. Ponorim kad neka "baba" moje dijete nagovara da njenom djetetu da igračku. Pogotovo ako se njome stvarno igra. Ako me razumijete što ovdje hoću reći. Mrzim ta nagovaranja i ne pada mi na pamet tuđe dijete nagovarati da nam nešto da. I kad i oni sami (moja djeca) krenu piliti za nešto što nije njihovo, ako ovo dijete neda, maknem ih i objasnim da dijete neda i zašto neda i basta! Malo je OT
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma