ali, sto bi iz tog postupka naucio mlukacinin sin? bi li bilo tako slatko i kada bi u OS sakupio ekipu da pretuku nekoga tko im se zamjerio? ili u srednjoj?

kada govorite o indolentnosti roditelja, ja često ne vjerujem niti u onu tetinu - mi tu nista ne mozemo. B je u jaslicama bio usao u fazu griženja druge djece, bio je niti 2 godine star. Doma to nije radio, nas nije grizao. Nije to radio u situacijama u kojina je bio ljut vec vise kada je bio razigran, iz neke dragosti u kojoj si nije mogao postaviti granicu. Teta nas je uvijek izvjestavala, govorila kako je B "opet ostavio satić" toj i toj curici. KOliko god ja doma s njime pricala o tome, ja nisam nikada prisustvovala situaciji u kojoj je on ugrizao dijete, u toj dobi on je za minutu zaboravio ono sto sam ja njemu pricala...
Ponovilo se to nekoliko puta, tj. sve donde dok ja teti jasno nisam dala do znanja da je ona ta koja mora reagirati isti cas kada on ugrize drugo dijete, neka ga izdvoji, stavi u mirni kutak, neka prestane ugriz zvati "satićem" jer on to nije, to je ugriz i to boli drugo dijete! I, stvar se smirila, cim je teta zauzela odlucniji stav!