Pokazuje rezultate 1 do 50 od 118

Tema: Ultrazvucni HSG

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

bila u pon. obavila, čak sam dobila i popust tako da sam na kraju platila kao i ti, što me razveselilo, jedino mi nalaz nije dobar jedan jajovod neprohodan, muči me jedino što su tu sve cure pisale da ih je bolilo, mene ništa, malo je nelagodno kad ti prikopčaju one instrumente, i kad mi je uštrcala prvi puta pjenu osjetila jesam malo onako kao pritisak, ma baš kao menstrualni grč,nekad kad imam m su mi ti grčevi još i jači i vidla sam na ekranu tu pjenu, a za taj drugi jajovod što je neprohodan, kad je ona pjenu uštrcala ta pjena je pošpricala mene i pola prostorije,i gleda sa uzv i pita jel boli, jel boli a mene ništa ništa ne boli i zaključak je da je očito bio otpor i da je jajovod začepljen, a kaj me ne bi onda bar malo zabolilo, pa kakav je to čep? čitala sam negdje i da nalaz može biti lažan pa si mislim jel uopće ta pjena došla do tog drugog jajovoda, i sad sam na kraju toliko zbunjena, možda nisam sve trebala čitati..valjda sam jedina koja bi još jednom išla ponoviti tu pretragu i jel bi to uopće imalo smisla?

znači uglavnom cure koje će ići moje iskustvo što se tiče pretrage tom pjenom bezbolno, mogla poslije isto sve raditi...

onalie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj Rosita prvotno napisa Vidi poruku
    bila u pon. obavila, čak sam dobila i popust tako da sam na kraju platila kao i ti, što me razveselilo, jedino mi nalaz nije dobar jedan jajovod neprohodan, muči me jedino što su tu sve cure pisale da ih je bolilo, mene ništa, malo je nelagodno kad ti prikopčaju one instrumente, i kad mi je uštrcala prvi puta pjenu osjetila jesam malo onako kao pritisak, ma baš kao menstrualni grč,nekad kad imam m su mi ti grčevi još i jači i vidla sam na ekranu tu pjenu, a za taj drugi jajovod što je neprohodan, kad je ona pjenu uštrcala ta pjena je pošpricala mene i pola prostorije,i gleda sa uzv i pita jel boli, jel boli a mene ništa ništa ne boli i zaključak je da je očito bio otpor i da je jajovod začepljen, a kaj me ne bi onda bar malo zabolilo, pa kakav je to čep? čitala sam negdje i da nalaz može biti lažan pa si mislim jel uopće ta pjena došla do tog drugog jajovoda, i sad sam na kraju toliko zbunjena, možda nisam sve trebala čitati..valjda sam jedina koja bi još jednom išla ponoviti tu pretragu i jel bi to uopće imalo smisla?

znači uglavnom cure koje će ići moje iskustvo što se tiče pretrage tom pjenom bezbolno, mogla poslije isto sve raditi...
    eto Rosita )) drago mi je sto je sve dobro prošlo i da je bilo izdržljivo. Nalaz je nalaz ,i kako tamo piše tako je.Ni jedna od nas nije doktorica tako da nemoj razbijat glavu jel ovo ,jel ono...Ipak su doktori ti koji znaju

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Citiraj onalie prvotno napisa Vidi poruku
    eto Rosita )) drago mi je sto je sve dobro prošlo i da je bilo izdržljivo. Nalaz je nalaz ,i kako tamo piše tako je.Ni jedna od nas nije doktorica tako da nemoj razbijat glavu jel ovo ,jel ono...Ipak su doktori ti koji znaju
    ma da, imaš pravo, nisam se nadala takvom nalazu, ali vidjet ćemo dalje što i kako....

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Bok svima! Prije više od godinu dana sam se raspitivala o ultrazvučnom HSG-u koji nisam obavila zbog xy razloga. Međutim, danas sam na kraju bila na rentgenskom HSG-u na Sv.Duhu. I želim s vama podijeliti svoje iskustvo jer je bilo jako pozitivno! Sestre su bile preljubazne, strpljive, sve su mi objasnile i odgovorile na sva pitanja! Ljubazni i pažljivi su bili i na rentgenu! Sam pregled je trajao kratko, zajedno s pripremom otprilike 15 min. Dobila sam neku injekciju (kroz braunilu koju su mi stavili odmah prilikom zaprimanja u dnevnu bolnicu) koja je djelovala opuštajuće ("ošamućujuće" bolje reći). Ubrizgavanje kontrasta je malo boljelo, bol je bila kratka i izdržljiva (kao jači menstrualni grč). I na kraju 2h odmora i onda doma...
    Uglavnom, sve pohvale osoblju... pozitivno sam se iznenadila!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •