UH, Jelkica ima pravo. Ja sam imala grozno iskustvo hsg (ne zbog doktora, nego zbog sestara i specijalizantice). Uglavnom, nakon što sam preživjela birokraciju i upoznala labirint zvan SD, zovu me na ultrazvuk. Tamo je sestra nakon što sam ušla u kabinu izderala na mene što se već nisam skinula. Naravno pri tome je širom otvorila vrata svlačionice. Ne moram niti reći da sam pritom stajala gologuza i zbunjena! Zatim je slijedio UZV, doktor je obavio i onda predao 'palicu' specijalizantici koja me pregledala tako da sam bila na ubu boli i plača, a dr. pri tome uopće nije gledao što ona radi! Zaključak je bio da mi ciklus nije gotov i da se vratim za par dana. Nakon par dana čekala sam u čekaonici puna 4 sata, bio je već karj radnog vremena kad su me pozvali. Naravno, skidala sam se u nekakvoj sobici koja je imala ogromna vrata koja su se otvarala na hodnik, da HODNIK i ja sam od straha da ih netko ne otvori navukla potkošulju preko guze i tako čekala poziv. Naravno da za anesteziju nije bilo vremena, sjela sam na stol, stavili su neki stari lavor ispod mene, uzeli špricu i špriiic (ja zelenim) i doktor kaže: obostrano prohodni, jeste li vidjeli? (Pitanje se odnosilo na specijalizante). Oni su rekli da nisu i doktor je špricnuo još jednom, e, onda sam popiz... i zderala se da me prestanu mučiti. Još kad sam silazila sa stola sam skoro ugazila u taj šugavi lavor.
Čuj, nije da te plašim, ali ja bih na tvom mjestu tražila diskreciju (mislim, što tri sestre imaju raditi na UZV i buljiti???), NEPRISUTNOST specijalizanata i ljudski odnos. Naravno, nako hsg-a samo su me šibnuli doma s antibioticima ( o dva sata dolaženja sebi nije bilo govora). Eto, ja sam imala jako loše iskustvo, nadam se da će tvoje biti bolje!