Citiraj Rosita prvotno napisa Vidi poruku
pozz, ne stignem baš svaki dan na forum, javit ću svakako,evo naručena idući pon. malo su me jedino zbunili s cijenom, jer kad sam zvala ih prvi put da se raspitam rekli su mi jednu cijenu, a sad kad sam se baš naručila su rekli drugu cijenu,nešto kao liječnička komora promijenila cijenik bla bla, a išla sam baš gledati taj cijenik i piše da nije mijenjan od 1.ožujka 2013. ali nemam veze platiti ću i skuplje ako je to bezbolnija pretraga od rtg hsg,ali malo me ljuti to mogli su mi odmah reći to dođe toliko plus još to ovako se malo osjećam ko bedak ali kaj da sad radim kad to moram obaviti ali svejedno mislim da ću opet povoljnije proći nego drugdje a i po tvojem iskustvu valjda neće biti tako bolno pa me to tješi imam cijeli tj. za psihičke pripreme, samo da još pitam si ti prije pretrage popila kakvu tabletu protiv bolova npr. neofen ili možda normabel za opuštanje to sam čitala da su nekima savjetovali?
Rosita,ja znam da sam platila 1000,a jel se sto promijenilo u ovih mjesec dana -to ti ne bih znala,nazovi ti njih jos jednom da ti kazu tocnu i konacnu cijenu Apsolutno nikakve tablete ti ne trebaju,nemoj se bojati,ukoliko je bol nepodnošljiva postupak se prekida ,tako da no sikiriki,fakat je sve brzo gotovo.A sad da se nadrogsaš za te 2-5 min nema nikakvog smisla