bila u pon. obavila, čak sam dobila i popust tako da sam na kraju platila kao i ti, što me razveselilo, jedino mi nalaz nije dobar jedan jajovod neprohodan, muči me jedino što su tu sve cure pisale da ih je bolilo, mene ništa, malo je nelagodno kad ti prikopčaju one instrumente, i kad mi je uštrcala prvi puta pjenu osjetila jesam malo onako kao pritisak, ma baš kao menstrualni grč,nekad kad imam m su mi ti grčevi još i jači i vidla sam na ekranu tu pjenu, a za taj drugi jajovod što je neprohodan, kad je ona pjenu uštrcala ta pjena je pošpricala mene i pola prostorije,i gleda sa uzv i pita jel boli, jel boli a mene ništa ništa ne boli i zaključak je da je očito bio otpor i da je jajovod začepljen, a kaj me ne bi onda bar malo zabolilo, pa kakav je to čep? čitala sam negdje i da nalaz može biti lažan pa si mislim jel uopće ta pjena došla do tog drugog jajovoda, i sad sam na kraju toliko zbunjena, možda nisam sve trebala čitati..valjda sam jedina koja bi još jednom išla ponoviti tu pretragu i jel bi to uopće imalo smisla?
znači uglavnom cure koje će ići moje iskustvo što se tiče pretrage tom pjenom bezbolno, mogla poslije isto sve raditi...