-
Prije odlaska na HSSG sam pročitala iskustva s foruma i počela lagano paničariti unaprijed pa je sada red da podijelim i svoje iskustvo koje bih opisala pozitivnim.
Sam pregled je prošao potpuno bezbolno. Doktorica je bila divna pa nije čak bilo ni neugodno. Pregled je trajao max. 10 minuta, kasnije još malo konzultacija i pisanje nalaza. Jajovodi prohodni. Pitala sam se zašto sam uopće zamolila tatu da me vozi kad bih sad mogla sve, čak i otići na posao iako mi je doktorica rekla da taj dan samo mirujem. Krenuli smo doma odmah nakon pregleda i nakon 15 min mi je krenula strašna bol i osjećaj kao da ću se onesvijestiti (bljedilo, zamagljenost, znojenje). Pri dolasku, trebala sam pomoć za izaći iz auta i odmah se srušila na kauč gdje me strašno grčilo idućih cca pola sata. Nisam popila nikakvu tabletu, samo dvije limunade, odležala tu bol i polako došla natrag u sebe. Cijelo popodne sam mirovala i bilo mi je ok, ali me i dalje boljelo pri kretanju. Kao neka čudna menstrualna bol, a onih najgorih 45 minuta kao što sam nekad davno, u ranim dvadesetima znala doživjeti, možda, jednom godišnje, takvu vrstu menstrualne boli. Možda bih još mogla i napomenuti da mi je zadnja menstruacija bila vrlo bolna nakon mnogo vremena – možda ima kakve veze. Još me malo boljelo idućih par dana, ali sam uglavnom bila ok.
Sve skupa bih rekla da je prošlo ok, ništa neizdrživo.
Ipak, preporučila bih svima koji idu da:
1. za svaki slučaj ipak zamole nekog da ih poveze i
2. da si obavezno uzmu jedan uložak jer je moguće lagano krvarenje kasnije.
Sretno!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma