Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: djeciji psihijatar ante dosen

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno djeciji psihijatar ante dosen

trebamo info kako doci kod njega na pregled. zadnje sto sam cula on zivi i radi u rijeci

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nizozemska kraljica odlikovala hrvatskog djecjeg psihijatra. Nizozemska kraljica Beatrix odlikovala je hrvatskog lijecnika dr. Antu Dosena, koji radi u Nizozemskoj kao djecji psihijatar i u cast kojega je u Nizozemskoj odrzan simpozij o terapiji djece. Nizozemska kraljica dodijelila je dr. Dosenu za iznimne zasluge red viteza Oranje-Nassau. Dr. Ante Dosen, koji je studij medicine zavrsio u Rijeci, vec puna tri desetljeca djeluje u Nizozemskoj kao ugledan strucnjak za djecju psihijatriju. Objavio je deset knjiga i vise od stotinu znanstvenih radova u strucnim casopisima. Danas djeluje kao stalni gostujuci profesor u Zagrebu, Rimu i na nekoliko drugih sveucilista.

Kaze: http://www.hic.hr/dom/291/dom14.htm

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

(No stranica je iz 2000. )

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Koliko sam upoznata on radi u Nizozemskoj, ali nisam 100% sigurna..

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

on je meni radi ekspertizu za malog, ali su ga rentali i radio je na osnocvu 2 male video snimke (mi smo u nizozemskoj, on vise ne predaje, ne radi ni kao doktor ali povremeno daje ekspertize za CCE)

teoretski mogu ga opet dobiti za drugo misljenje ali prvo se ponovo trebam upustiti u borbu sa birokracijom (imala sam obiteljsku asistenticu koja ne kuzi sto je socijalna a sto emocionalna inteligencija i da se to stvarno razlikuje od kognitivne intelignecije a da opet sve skupa ne mora znaciti da dijete nema learning disability...). ja za te ludjakinje nemam vise energije. zavlace nas maksimalno svojom gluposcu i neznanjem

koliko sam ja iskopala predaje na ERF i negdje je u rijeci

meni je prakticno to sto on govori nizozemski pa bi osim sto bi ga napokon vidio uzivo mogao sa malim odraditi pregled na dutchu koj je mojem malom prvi jezik

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Kad sam ja studirala na ERF-u on je bio gostujući profesor i slušali smo ga samo jednom, ne znam jel se nešto promijenilo...
    Socijalna i emocionalna inteligencija su relativno novi pojmovi u znanosti i za njih je čuo netko tko se išao dalje usavršavati, čitati.. Nažalost za to nema svatko novca, a kruti sustav često i ubije interes za daljnjim usavršavanjem. Na kraju se sve to lomi na djeci, ali nažalost tako je kako je..

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Anton Došen, umirovljen je profesor Radboud University u Nizozemskoj. Na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu surađuje s doc.dr.sc. Snježanom Sekušak-Galeše i prof.dr.sc. Jasmina Frey-Škrinjar v na području mentalnog zdravlja osoba sa sniženim intelektulanim funkcioniranjem. Može ga se kontaktirati na e-mail: a.dosen@wolmail.nl.
    Lijepi pozdrav!

Ireth

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala ti, ne znam kako da se oduzim za ovo

(u medjuvremenu smo imali veselje sa zlostavljanjem u skoli od strane uciteljice i jos jednog nastavnika pa sad ima neke nove paranoje, opsesije i vec preko pola godine ne uspijevam doci do djecijeg psihijatra ili psihologa)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •