Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: Molim pomoć!!! Svi tvrde da nemam mlijeka i da moram nadohranjivati bebu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

imala sam bebu koja je prvih nekoliko mjeseci stalno bila na dojci; čim bi je ja skinula sa sebe, ona bi udrila u dreku. naravno da sam i ja mislila da je gladna, ali su me cure sa SOS telefona razuvjerile jer su svi ostali pokazatelji bili ok.
    i dan danas je ona dijete koje traži jako puno fizičkog kontakta.

poslušaj ovo što ti je anchie napisala i svakako nazovi Rodin SOS telefon za dojenje. sretno!

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj laumi prvotno napisa Vidi poruku
    imala sam bebu koja je prvih nekoliko mjeseci stalno bila na dojci; čim bi je ja skinula sa sebe, ona bi udrila u dreku. naravno da sam i ja mislila da je gladna, ali su me cure sa SOS telefona razuvjerile jer su svi ostali pokazatelji bili ok.
    i dan danas je ona dijete koje traži jako puno fizičkog kontakta.
    Upravo tako. Moj je bio nošen godinama, nikad nisam štedila na tome jer on je jednostavno bio takav - volio je puno kontakta, i da sam ja brijala po svome i tjerala svoju volju (ili slušala druge kako ću ga razmaziti), on danas sigurno ne bi izrastao u dječaka koji je On i dan danas voli fizički kontakt, i bez beda ga zahtjeva kad mu pofali

Tako da gladno dijete je jedna stvar (a to se zna jer dijete ne dobiva na kilaži), a zahtjevno dijete (ili dijete koje hoće puno kontakta i smirenja) je druga stvar. U principu nemaju puno veze jedno s drugim, samo što se kod nas često brkaju ti pojmovi
    Posljednje uređivanje od anchie76 : 06.09.2011. at 15:17

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •