Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: očito krivi izbor pločica

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno očito krivi izbor pločica

Nedavno smo adaptirali kupaonu i očito da sam fulala kod izbora pločica. Kad se sjetim starih pločica i koliko sam ih puta mjesečno obrisala ove sam valjda toliko puta u jedno danu. Zidne su ok svijetlo zelene baš onako svježe, ali podne majko moja, gdje mi je pamet bila, tamno zelene, valjda se svaki drek (ne doslovno) na njima vidi, svaka packica i sl. Stavila sam na njih kupaonske tepihe ali izgleda da ću morati ubaciti veći. Kako vi rješavate takve muke po podnim pločicama ili sam ja jedini frik koji šizi na takve stvari (najbolje ne gledati svaku mrljicu ali ...)

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Možeš polijepiti preko podnih ponovo, a ja imam tamne na podu, i vide se fleke, i otisci bosih stopala, i svaka kap vode. Očistim viledom kada stignem, ili kada više ne mogu gledati. Ma opusti se, čovjek se uči dok je živ, a sad trenutno ne možeš ništa promijeniti osim sebi nervozu nabijati. Ako ti je lakše-nisi sama.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja na podu imam crne, pa zamisli onda kako izgledaju dok se ne operu. Rješavam to vrlo jednostavno, zatvorim vrata wc-a i zakopam tu sliku duboko u primozak

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Mislim da ću i ja tako nakon nekog vremena jednostavno oguglati i praviti se da ne vidim

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj borna marko prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da ću i ja tako nakon nekog vremena jednostavno oguglati i praviti se da ne vidim
    Ovo bi bio moj prijedlog.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ja imam svijetlo žute na podu.... SVE se vidi. Čak i ono što tek pada prema njima.
    Oguglaj, ne gledaj u pod, to ti je najbolje.

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Ja na podu imam crne, pa zamisli onda kako izgledaju dok se ne operu. Rješavam to vrlo jednostavno, zatvorim vrata wc-a i zakopam tu sliku duboko u primozak

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

dakle, svijetle ili tamne, muče nas...

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Izgleda da sam ja jedina pogodila podne plocice.Imam srecu da sam pogodila pravu boju i izvedbu. Moje su sivo-smedje, onako prosarane i apsolutno se nista na njima ne vidi (jednom mi je leca ispala trazila sam je uru vremena) a u hodniku i kuhinji su narančaste ali isto tako prosarane, onako kao nagrespane takodjer pun pogodak. Mislim da je nijansa bitna ali vaznije vam je da nisu skroz u jednome tonu.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

i ja nemam problema s pločicama u kupaonici :hvalisava:
    niš se na njima ne vidi, sva sreća (a nisam sama birala, bile su već postavljene kad smo kupili stan)

ali zato u kuhinju-KOMA
    mislim, niš se ni na njima ne vidi, ali su užasno porozne. kad ih perem moram uzeti spužvicu ili žicu i sjesti na pod i ribati jer inače niš ne izlazi. koma.

sva sreća da ih rijetko perem :hvalisava drugi put:

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Meni su pločice u hodniku zakon. Sjajne i prošarane, mogu ih ne čistiti mjesecima i mislim da se ne bi ništa vidjelo. Ali kad su ove mat jednobojne ljepše...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Meni su pločice u hodniku zakon. Sjajne i prošarane, mogu ih ne čistiti mjesecima i mislim da se ne bi ništa vidjelo. Ali kad su ove mat jednobojne ljepše...
    ništa to ljepše kod mene ne pali
    uvijek biram ono što zahtjeva manje posla

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sve je u oku promatrača Ja ne znam što bi me moglo natjerati da kleknem i ribam pločice žicom Jest da su prljave, ali se tješim time što su lijepe i primijenim onaj recept gore napisan

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj bebeto prvotno napisa Vidi poruku
    Izgleda da sam ja jedina pogodila podne plocice.Imam srecu da sam pogodila pravu boju i izvedbu. Moje su sivo-smedje, onako prosarane i apsolutno se nista na njima ne vidi (jednom mi je leca ispala trazila sam je uru vremena) a u hodniku i kuhinji su narančaste ali isto tako prosarane, onako kao nagrespane takodjer pun pogodak. Mislim da je nijansa bitna ali vaznije vam je da nisu skroz u jednome tonu.
    I moje su ok, sivoplave prosarane - malo svjetlije na zidovima, malo tamnije na podu. Jako sam zadovoljna. Ne vidi se ni kamenac na plocicama ni prasina na podu.

U kuhinji jos uvijek imam crnobijeli kulir ispod kuh.elemenata (to je staro kao i zgrada, 50+ godina) i tvrdim da nema zahvalnije podloge za ciscenje. Ni fuga, nicega, a mozes ostaviti danima da se nist ne vidi. Cistis zato jer je petak, a ne zato jer se vidi da je zmazano. Mislim da bi prolupala da imam neke obloge na kojima se sve vidi.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Sve je u oku promatrača Ja ne znam što bi me moglo natjerati da kleknem i ribam pločice žicom Jest da su prljave, ali se tješim time što su lijepe i primijenim onaj recept gore napisan
    pa ni mene ne može niš natjerat, zato su prljave, i ružne, ali se bar prljavština na njima ne vidi

zamisli da su lijepe pa da svi bulje u njih...woooow vidi pločica!!! i onda skuže da te šare na njima nisu tvorničke nego iz 'kućne radinosti'

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    pa ni mene ne može niš natjerat, zato su prljave, i ružne, ali se bar prljavština na njima ne vidi

zamisli da su lijepe pa da svi bulje u njih...woooow vidi pločica!!! i onda skuže da te šare na njima nisu tvorničke nego iz 'kućne radinosti'
    Ovo je genijalno!

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj bebeto prvotno napisa Vidi poruku
    moje nisu narancaste, ali sve ostalo je isto
    cak i nijansa u kupatilu, sivo-smedja prosarana (mozda su i iste )
    genijalne, nista se na njima ne vidi
    pouka za buduci stan

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    moje nisu narancaste, ali sve ostalo je isto
    cak i nijansa u kupatilu, sivo-smedja prosarana (mozda su i iste )
    genijalne, nista se na njima ne vidi
    pouka za buduci stan
    Vjerovatno i jesu,nase su kupljene u Solin gradje u Splitu prije nekih 5 g.

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

uh, ja sam isto u grupi ovih "sretnica" sa ne bas zahvalnim plocicama - u kupatilu su mi neke prljavo roze mat na podu i svaka kapljica vode se vidi, uzas. Da su bar lijepe mozda bih to i tolerirala, ali ovako.. MM kaze da bi mogli prelijepit preko njih neke druge, ali neda mi se sada opet raditi nered po kuci, tek smo namjestili sve na novo..
    Imam osjecaj da kada bi bile sjajne da ne bi bile tako osjetljive. Sta zna netko da li postoji kakav premaz za plocice, nesto kao lak za parket?

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Postoji lak za kamen, možda time probaš u jednom ćošku pa pratiš mesec-dva kako će se ponašati kod brisanja?

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    I moje su ok, sivoplave prosarane - malo svjetlije na zidovima, malo tamnije na podu. Jako sam zadovoljna. Ne vidi se ni kamenac na plocicama ni prasina na podu.

U kuhinji jos uvijek imam crnobijeli kulir ispod kuh.elemenata (to je staro kao i zgrada, 50+ godina) i tvrdim da nema zahvalnije podloge za ciscenje. Ni fuga, nicega, a mozes ostaviti danima da se nist ne vidi. Cistis zato jer je petak, a ne zato jer se vidi da je zmazano. Mislim da bi prolupala da imam neke obloge na kojima se sve vidi.
    Da ne živimo ti i ja u istom stanu

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj clumsy mom prvotno napisa Vidi poruku
    Postoji lak za kamen, možda time probaš u jednom ćošku pa pratiš mesec-dva kako će se ponašati kod brisanja?
    Ne brine sad mene toliko brisanje (valjda se ne bi smio skidati taj lak) nego hoće li se isto na tom laku vidjeti svaka mrlja

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

samo nemojte da vam padne naa pmet namazat plocice prontom ili necim slicnim za plocice... ono "za sjaj"
    necete to mc isprat s plocica sljedece dvije godine
    u.z.a.s.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja sam moje naslijedila sa stanom, nismo nikad renovirali. U kuhinji i kupaoni su iste
    Ne vidi se jako prljavstina (jer su s nekakvim mrljastim dizajnom) ali su totalni uzas jer cim nesto padne na njih razbije se glazura. Pune su fleka koje to nisu nego su ostecene plocice. Nikad ne izgledaju cisto.

Jednostavno sam se nakon par godina prestala nervirati i navikla na to.

Povremeno sanjarim o renovaciji, onda pocnem zbrajati sto bih sve trebala/htjela promijeniti i odgodim sve za iducu godinu - i tako vec godinama

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

sillyme - identična situacija

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam moje naslijedila sa stanom, nismo nikad renovirali. U kuhinji i kupaoni su iste
    Ne vidi se jako prljavstina (jer su s nekakvim mrljastim dizajnom) ali su totalni uzas jer cim nesto padne na njih razbije se glazura. Pune su fleka koje to nisu nego su ostecene plocice. Nikad ne izgledaju cisto.

Jednostavno sam se nakon par godina prestala nervirati i navikla na to.

Povremeno sanjarim o renovaciji, onda pocnem zbrajati sto bih sve trebala/htjela promijeniti i odgodim sve za iducu godinu - i tako vec godinama
    Budući da sam ja dosta šlampava osoba kojoj stalno nešto ispada iz ruka u kuhinju i trpezariju smo uzeli plocice koje su inace za van, takve su dosta tvrđe i još ni jedna nije oštećena iako je po njima padalo i pjata i čaša i svega možda savjet kad budeš renovirala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •