Pokazuje rezultate 1 do 50 od 243

Tema: kad najranije test?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja mislim da, kad su začeća u pitanju, sve teorije padaju u vodu. Ja za ovu bebu pojma nemam kako sam ostala trudna. Mislim, znam kako ali nema mi logike nikakve. Čak se i muž jadan zabrinuo i postajao sve više sumnjičav, a srce mu je namjestu bilo tek kad je vidio da beba liči na ostatak ekipe. Nema tu neke računice, svaka žena i svaki ciklus za sebe. Sve je to nekako čudesno i posebno, od začeća do poroda

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Čak se i muž jadan zabrinuo i postajao sve više sumnjičav, a srce mu je namjestu bilo tek kad je vidio da beba liči na ostatak ekipe.

ja sam svaki put imala pozitivan test vec 8-10 dana nakon ovulacije. dobro, uvijek tocno znam kad mi je ovulacija, a i ciljano smo radili bebu, pa sam iz znatizelje brzo radila test. i odmah plus, je onako slabo, jedva se vidi, ali definitivno plus.

koristila sam najjeftinije testove od 20 kn jer sam uvjerena da je to sve isto, samo ovi skuplji imaju skuplju ambalazu.

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

uu, Felix, znači već 8. DPO si vidjela plus?? meni je danas 8. DPO i svrbe me prsti, ali se teškom mukom suzdržavam i samu sebe nagovaram da mirujem s tim do 10. DPO-a jer nekak svi forumi i sve stranice prepuručaju oko tog dana se tetsirat (još bolje 12. DPO ili 16.). dok to nisi spomenula, znala sam da se najranije vidio + 9. DPO ... znači, tebi se već i ranije. mi smo isto ciljali i pratila sam O s lh trakicama, tak da znam cca ako je došlo do začeća kad je došlo.. ako ....
    Posljednje uređivanje od Franny : 15.11.2011. at 09:44

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •